• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio
Home » Zaandam

Contact

Zaandam
De weer 10
Zaandam Noord-Holland 1504 AG
Netherlands
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club Zaandam

*******************************************

Omroep PIM kwam langs bij TACOYO
TACOYO Zaanstreek-Waterland 25 jaar! (klik)

*******************************************

Zorg je goed voor jezelf?

Blijf in beweging én ontspan: Tacoyo!

*******************************************

De trainingen Tacoyo® in Zaandam worden sinds januari 1997 reeds 27 jaar vol enthousiasme verzorgd door drs. F.L.A. (Frank) Pelder. Frank geeft ook Tacoyo® op zaterdagochtend in Monnickendam (Marijkehal).

Frank is bewegingswetenschapper en heeft gewerkt als docent lichamelijke opvoeding en docent gezondheidskunde. Op dit moment is Frank werkzaam als psychomotorisch therapeut bij Reade Revalidatie te Amsterdam (vroegere Jan van Breemen Instituut en Overtoom Revalidatie).

 

Sinds 2009 is Frank mede eigenaar van Tacoyo Nederland BV en daarmee nauw betrokken bij het opzetten en de ontwikkeling van Tacoyo® Nederland (TN). TN heeft als missie Nederland gezonder en vitaler te maken en als doel om zoveel mogelijk mensen met Tacoyo te laten kennismaken.

 

Locatie Zaandam
Woensdag: 19:00 – 20:15 en 20:15 – 21:30
Gymzaal Schaarsven
De Weer 10, Zaandam

 

Cursus
De cursus omvat 16 lessen/trainingen (75 minuten) vanaf woensdag 4 september t/m 18 december 2024.

 

Algemene Voorwaarden

  1. Betaling dient met contant geld aan de zaal te geschieden tijdens de eerste les van de cursus. Er kan in overleg in twee termijnen betaald worden.
  2.  Tacoyo stelt zich niet aansprakelijk voor blessures en verlies of diefstal van eigendommen.
  3.  Gebruik schone sportschoenen. Schoenen met zolen die afgeven zijn niet toegestaan. De zaal binnen lopen met schoenen die buiten gedragen zijn is niet toegestaan i.v.m. de hygiëne.
  4.  Neem je eigen matje en twee gewichtjes (1/2 of 1 kilo) of twee flesjes water mee.
  5. Het wegblijven voor een training is voor eigen rekening. Gemiste trainingen kunnen ingehaald worden in dezelfde trainingsperiode.
  6. Bij betaling van 16 lessen krijg je gratis deelname aan de BodyMindGym (Online Live Tacoyo trainingen op woensdagavond van 18.30-19.30 uur en op vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur. Meditatiesessie op maandagochtend van 09.00-09.30 uur). Je hoeft geen training te missen en kan zelfs extra trainen, ook tijdens de vakanties: de opgenomen Live trainingen en meditatiesessies zijn ‘on-demand’ terug te kijken in de digitale bibliotheek! Zie ook hier op mijn.bodymindgym.nl.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!