• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Wat is TACOYO?

Home » Wat is TACOYO?

We rennen de hele dag van hot naar her. Bestaan er nog mensen die niet druk zijn? Onthaasten is het toverwoord, maar hoe doe je dat?

De groepsles TACOYO geeft je handvatten mee zodat je beter in je vel zit, beter slaapt en leert ontspannen, zonder gedoe. TACOYO is een no-nonsense-training. Simpel, doeltreffend en op jouw eigen tempo.

Spiertraining
Meditatie
Cardio

wat is TACOYO

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties

online-yoga-class_49-1

Wij zijn TACOYO.

Manage Your Energy, Not Just Time

TACOYO is de meest complete trainingsmethode van Nederland en staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress.

N

TACOYO is een intervaltraining van 60 of 75 minuten met een eigen ontwikkelde golfstructuur.

N
  • Inspannings – en ontspanningsoefeningen wisselen elkaar constant af.
N
  • TACOYO is inclusief en voor iedereen; Sporters en niet-sporters, man, vrouw, dik, dun, jong en oud.

Wat maakt TACOYO bijzonder?

In deze video vertelt een deelnemer wat TACOYO zo bijzonder maakt, welke mensen aan TACOYO doen en wat de training allemaal doet bij hemzelf. TACOYO en het verschil met YOGA wordt heel goed uitgelegd. 

TACOYO is puur Nederlands.

TACOYO is in de jaren ’80 ontwikkeld als anti-stress training door Taco Veldstra en heeft zich sindsdien steeds aangepast aan de laatste trends en onderzoeken op het gebied van Body & Mind-trainingen.

TACOYO traint bewust het centrale en het autonome zenuwstelsel via het eigen ‘Golfprincipe’. Door een zelfontwikkelde ‘geheime’ cycli aan oefeningen wordt het stresssysteem getraind (sympaticus en de parasympaticus).

DSC08266EDITED
DSC08266EDITED

Mentale weerbaarheid

Sterker, leniger, meer energie, sneller herstel, balans, anti-stress en een gezonde leefstijl zijn kernwoorden en dus resultaten van de TACOYO methode.
Wil je meer informatie om trainer te worden?

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!