• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Monnickendam

Home » Monnickendam

Contact

Monnickendam
Wilhelminalaan 52
Monnickendam Noord-Holland 1141 CW
Nederland
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club Monnickendam: Optimaal Bewegen en Ontspannen

*******************************************

Omroep PIM kwam langs bij TACOYO
TACOYO Zaanstreek-Waterland 25 jaar! (klik)

*******************************************

Zorg je goed voor jezelf?

Blijf in beweging én ontspan: Tacoyo!

*******************************************

De trainingen Tacoyo® in Monnickendam worden sinds januari 1997 reeds 27 jaar vol enthousiasme verzorgd door drs. F.L.A. (Frank) Pelder. Frank geeft ook Tacoyo® op woensdagavond in Zaandam (Gymzaal Schaarsven).

Frank is bewegingswetenschapper en heeft gewerkt als docent lichamelijke opvoeding en docent gezondheidskunde. Op dit moment is Frank werkzaam als psychomotorisch therapeut bij Reade Revalidatie te Amsterdam (vroegere Jan van Breemen Instituut en Overtoom Revalidatie).

Sinds 2009 is Frank mede eigenaar van Tacoyo Nederland BV en daarmee nauw betrokken bij het opzetten en de ontwikkeling van Tacoyo® Nederland (TN). TN heeft als missie Nederland gezonder te maken en als doel om zoveel mogelijk mensen met Tacoyo te laten kennismaken.

 

Locatie Monnickendam
Zaterdag: 09:00 – 10:15 en 10:15 – 11:30

Marijkezaal*, Wilhelminalaan 52**
Monnickendam

 

* sportaccommodatie met gele dakrand, nabij Sportfondsenbad en naast Sportcentrum Monnickendam
**ingang: kruising Marijkestraat en Wilhelminalaan.

 

Cursus

De cursus omvat 18 lessen/trainingen (75 minuten) vanaf zaterdag 27 januari t/m 8 juni 2024 (m.u.v. 24 februari en 27 april).

 

Waar staat TACOYO voor?

TACOYO staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress. Het is een holistische benadering van gezondheid die gericht is op het verbeteren van zowel lichaam als geest.

 

De Voordelen van TACOYO Monnickendam

TACOYO® biedt tal van voordelen voor zowel lichaam als geest. De combinatie van training, ademhaling, conditie, ontspanning, yoga en stressmanagement zorgt voor een complete workout die niet alleen fysieke fitheid bevordert, maar ook mentaal welzijn verbetert.

 

Ervaringen van Deelnemers

Veel deelnemers van TACOYO hebben positieve ervaringen gedeeld over de impact van de trainingen op hun leven. Zo hebben velen gemeld dat ze zich na een TACOYO-sessie energieker, kalmer en meer in balans voelen. Anderen merken op dat ze beter kunnen omgaan met stressvolle situaties en dat ze meer mindful en bewust in het dagelijks leven staan.

Een veelgehoorde opmerking is ook dat de community van TACOYO-beoefenaars een bron van steun en motivatie is. Samen trainen in een ondersteunende omgeving creëert een gevoel van verbondenheid en stimuleert deelnemers om hun gezondheidsdoelen na te streven.

 

Algemene Voorwaarden

  1. Betaling dient met contant geld aan de zaal te geschieden tijdens de eerste les van de cursus. Er kan in overleg in twee termijnen betaald worden.
  2.  Tacoyo stelt zich niet aansprakelijk voor blessures en verlies of diefstal van eigendommen.
  3.  Gebruik schone sportschoenen. Schoenen met zolen die afgeven zijn niet toegestaan. De zaal binnen lopen met schoenen die buiten gedragen zijn is niet toegestaan i.v.m. de hygiëne.
  4.  Neem je eigen matje en twee gewichtjes (1/2 of 1 kilo) of twee flesjes water mee.
  5. Het wegblijven voor een training is voor eigen rekening. Gemiste trainingen kunnen ingehaald worden in dezelfde trainingsperiode.
  6. Bij betaling van 18 lessen krijg je gratis deelname aan de BodyMindGym (Online Live Tacoyo trainingen op woensdagavond van 18.30-19.30 uur en op vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur. Meditatiesessie op maandagochtend van 09.00-09.30 uur). Je hoeft geen training te missen en kan zelfs extra trainen, ook tijdens de vakanties: de opgenomen Live trainingen en meditatiesessies zijn ‘on-demand’ terug te kijken in de digitale bibliotheek! Zie ook hier op mijn.bodymindgym.nl.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!