• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Monnickendam

Home » Monnickendam

Contact

Monnickendam
Wilhelminalaan 52
Monnickendam Noord-Holland 1141 CW
Nederland
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club Monnickendam

*******************************************

Omroep PIM kwam langs bij TACOYO
TACOYO Zaanstreek-Waterland 25 jaar! (klik)

*******************************************

Zorg je goed voor jezelf?

Blijf in beweging én ontspan: Tacoyo!

*******************************************

De trainingen Tacoyo® in Monnickendam worden sinds januari 1997 reeds 26 jaar vol enthousiasme verzorgd door drs. F.L.A. (Frank) Pelder. Frank geeft ook Tacoyo® op woensdagavond in Zaandam (Gymzaal Schaarsven).

Frank is bewegingswetenschapper en heeft gewerkt als docent lichamelijke opvoeding en docent gezondheidskunde. Op dit moment is Frank werkzaam als psychomotorisch therapeut bij Reade Revalidatie te Amsterdam (vroegere Jan van Breemen Instituut en Overtoom Revalidatie).

Sinds 2009 is Frank mede eigenaar van Tacoyo Nederland BV en daarmee nauw betrokken bij het opzetten en de ontwikkeling van Tacoyo® Nederland (TN). TN heeft als missie Nederland gezonder te maken en als doel om zoveel mogelijk mensen met Tacoyo te laten kennismaken.

 

Locatie Monnickendam
Zaterdag: 09:00 – 10:15 en 10:15 – 11:30

Marijkezaal*, Wilhelminalaan 52**
Monnickendam

 

* sportaccommodatie met gele dakrand, nabij Sportfondsenbad en naast Sportcentrum Monnickendam
**ingang: kruising Marijkestraat en Wilhelminalaan.

 

Cursus
De cursus omvat 16 lessen/trainingen (75 minuten) vanaf zaterdag 2 september t/m 23 december 2023 (m.u.v. 28 oktober).

 

Algemene Voorwaarden

1.Betaling dient met contant geld aan de zaal te geschieden tijdens de eerste les van de cursus. Er kan in overleg in twee termijnen betaald worden.
2. Tacoyo stelt zich niet aansprakelijk voor blessures en verlies of diefstal van eigendommen.
3. Gebruik schone sportschoenen. Schoenen met zolen die afgeven zijn niet toegestaan. De zaal binnen lopen met schoenen die buiten gedragen zijn is niet toegestaan i.v.m. de hygiëne.
4. Neem je eigen matje en twee gewichtjes (1/2 of 1 kilo) of twee flesjes water mee
5. Het wegblijven voor een training is voor eigen rekening. Gemiste trainingen kunnen ingehaald worden in dezelfde trainingsperiode.
6. Bij betaling van 16 lessen krijg je gratis deelname aan de BodyMindGym (Online Live Tacoyo trainingen op woensdagavond van 18.30-19.30 uur en op vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur. Meditatiesessie op maandagochtend van 09.00-09.30 uur). Je hoeft geen training te missen en kan zelfs extra trainen, ook tijdens de vakanties: de opgenomen Live trainingen en meditatiesessies zijn ‘on-demand’ terug te kijken in de digitale bibliotheek! Zie ook hier op mijn.bodymindgym.nl.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!