• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Monnickendam

Contact

Monnickendam
Wilhelminalaan 52
Monnickendam Noord-Holland 1141 CW
Nederland
Telefoon: 0299-652 657 (20.00-22.00)
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club Monnickendam

*******************************

Omroep PIM kwam langs bij TACOYO
TACOYO Zaanstreek-Waterland 25 jaar! (klik)

*******************************

Zorg je goed voor jezelf?

Blijf in beweging én ontspan: Tacoyo!

De trainingen Tacoyo® in Zaandam en Monnickendam worden sinds januari 1997 reeds 25 jaar vol enthousiasme verzorgd door drs. F.L.A. (Frank) Pelder. Frank geeft Tacoyo® op woensdagavond in Zaandam (Gymzaal Schaarsven) en op zaterdagochtend in Monnickendam (Marijkehal).

Frank is bewegingswetenschapper en ondermeer 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding en docent gezondheidskunde.

Na zijn studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit is Frank vanaf 1993 tot april 2021 werkzaam geweest als PsychoMotorisch Therapeut (PMT), Runningtherapeut, trainer/coach Hartcoherentie en trainer Tension Releasing Exercises (TRE) in het St. Antonius Ziekenhuis te (SAZ) Utrecht (Leidsche Rijn).

Nu werkt hij nog in het SAZ als HR-adviseur Opleiding&Ontwikkeling en helpt collega’s hun balans te hervinden met ScanCoaching, TRE en de programma’s “TACOYO Lifestyle Challenge” en “Covid Nazorg Programma”.

Vanaf november 2020 – maart 2022 heeft Frank gewerkt bij Excellent Care Clinics in Velsen-Noord (Programma “Bewegen Met Pijn”) en sinds mei 2022 is hij werkzaam als psychomotorisch therapeut bij Reade Revalidatie te Amsterdam (vroegere Jan van Breemen Instituut en Overtoom Revalidatie).

Tevens is Frank bevoegd Tacoyo®-docent en sinds 2009 mede eigenaar van Tacoyo Nederland BV en daarmee nauw betrokken bij het opzetten en de ontwikkeling van Tacoyo® Nederland (TN). TN heeft als missie Nederland gezonder te maken en als doel om zoveel mogelijk mensen met Tacoyo te laten kennismaken.

Frank is een vitaliteitsverbeteraar en heeft als missie om mensen, door middel van het aanbieden van vaardigheden en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen, te helpen bij het herstellen en versterken van hun balans (lees: gezondheid & vitaliteit).

Locatie Monnickendam
Zaterdag: 09:00 – 10:15 en 10:15 – 11:30

Marijkezaal*, Wilhelminalaan 52**
Monnickendam

* sportaccommodatie met gele dakrand, nabij Sportfondsenbad en naast Sportcentrum Monnickendam
**ingang: kruising Marijkestraat en Wilhelminalaan.

Locatie Zaandam
Woensdag: 19:00 – 20:15 en 20:15 – 21:30

Gymzaal Schaarsven
De weer 10, Zaandam

Kosten:
De cursus omvat 16 lessen. De kosten: 176 euro (11 euro per les).
Voor deelnemers uit één gezin en/of ‘koppeltjes’ geldt het zgn. ‘koppeltjestarief’ (10 euro per les).

Algemene Voorwaarden

1. Betaling dient met contant geld aan de zaal te geschieden tijdens de eerste les van de cursus. Er kan in overleg in twee termijnen betaald worden.
2. Tacoyo stelt zich niet aansprakelijk voor blessures en verlies of diefstal van eigendommen.
3. Gebruik schone sportschoenen. Schoenen met zolen die afgeven zijn niet toegestaan. De zaal binnen lopen met schoenen die buiten gedragen zijn is niet toegestaan i.v.m. de hygiëne.
4. Neem je eigen matje en twee gewichtjes (1/2 of 1 kilo) mee.
5. Bij reeds geplande vakantie of werkzaamheden tijdens de trainingsperiode neemt Tacoyo max. twee lessen voor haar rekening.
6. Voor deelnemers uit één gezin en/of ‘koppeltjes’ geldt het zgn. ‘koppeltjestarief’ (10 euro per les).

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!