• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Meditatie training

Een meditatie workout heeft als doel om jezelf tot rust te brengen en meer gefocust te laten zijn. Met meditatie creëer je rust en balans in jezelf. Je voelt je tevreden en gelukkig. Dankzij meditatie haal je het beste uit jezelf. Gewoon door jezelf te zijn en niets te doen.

Bij TACOYO bieden wij een meditatie workout aan die gegeven worden door professionals. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat jij nodig hebt. Na het volgen van deze training voel jij je weer helemaal fit, helder en ontspannen!

N

Je merkt direct verschil

N

Ondersteund door professionals

N

Jarenlange ervaring in mediteren

wat is TACOYO

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties

online-yoga-class_49-1

Meditatie workout bij TACOYO

Mediteren kun je leren. De makkelijkste manier om als beginner aan de slag te gaan met meditatie is door het volgen van een training. Tijdens een meditatie cursus leer je hoe je je gedachten en emoties onder controle kunt houden, zodat ze je leven niet overnemen. TACOYO biedt een meditatie cursus aan die wordt gegeven door professionals. Door middel van ademhalingsoefeningen, mindfulness, meditatie en simpele rek oefeningen (yoga) leer je wat ontspanning met jou doet. Benieuwd geworden? Vraag direct een gratis proefles aan bij een van onze Meditatie specialisten bij TACOYO!

N

Je merkt direct verschil

N

Ondersteund door professionals

N

Jarenlange ervaring in mediteren

Wat maakt TACOYO bijzonder?

In deze video vertelt een deelnemer wat TACOYO zo bijzonder maakt, welke mensen aan TACOYO doen en wat de training allemaal doet bij hemzelf. TACOYO en het verschil met YOGA wordt heel goed uitgelegd. 

Wat is TACOYO?

We rennen de hele dag van hot naar her. Bestaan er nog mensen die niet druk zijn? Onthaasten is het toverwoord, maar hoe doe je dat?

De groepsles TACOYO geeft je handvatten mee zodat je beter in je vel zit, beter slaapt en leert ontspannen, zonder gedoe. TACOYO is een no-nonsense-training. Simpel, doeltreffend en op jouw eigen tempo.

DSC08266EDITED
DSC08266EDITED

Meditatie workout volgen

Wil jij jezelf tot rust brengen, beter gefocust zijn en leren wat ontspanning met jou doet? Dan ben je op het juiste adres! TACOYO biedt jou een heerlijk rustgevende meditatie workout aan waardoor je weer helemaal tot jezelf komt. Wacht niet langer en vraag direct een proefles aan!

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!