• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Zoom thuis training

Een training vanuit huis is handig als je weinig tijd hebt of minder mobiel bent. Je kunt de tijd nemen die je nodig hebt en in je eigen tempo de training volgen, en je kunt vaker oefenen in je eigen vertrouwde plek. TACOYO biedt de trainingen aan via Zoom, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving mee kunt doen met de kwalitatieve en interactieve thuistrainingen van TACOYO!

N

Kwalitatieve thuistrainingen van TACOYO

N

In je eigen vertrouwde omgeving

N

Onze trainers hebben jarenlange ervaring

wat is TACOYO

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties

online-yoga-class_49-1

Trainingen van TACOYO kwaliteit, volgen vanuit je slaapkamer!

De trainingen van TACOYO kun je in je eigen omgeving gemakkelijk volgen via Zoom! De training wordt gegeven door een van onze ervaren trainers. Onze trainers worden opgeleid om ook via Zoom dezelfde  interactieve trainingen te kunnen geven als op een van onze locaties. De trainingen zijn iets aangepast, maar daarmee zijn ze ideaal voor het volgen vanuit huis. Je hebt geen speciale apparatuur of accessoires nodig om de trainingen van TACOYO vanuit huis te kunnen volgen. Toch is de kwaliteit exact hetzelfde als de trainingen op een van onze locaties. Plan direct uw proefles in en ervaar meteen wat een TACOYO training vanuit huis met je doet!

N

Kwalitatieve thuistrainingen van TACOYO

N

In je eigen vertrouwde omgeving

N

Onze trainers hebben jarenlange ervaring

Wat maakt TACOYO bijzonder?

In deze video vertelt een deelnemer wat TACOYO zo bijzonder maakt, welke mensen aan TACOYO doen en wat de training allemaal doet bij hemzelf. TACOYO en het verschil met YOGA wordt heel goed uitgelegd. 

Wat is TACOYO?

We rennen de hele dag van hot naar her. Bestaan er nog mensen die niet druk zijn? Onthaasten is het toverwoord, maar hoe doe je dat?

De groepsles TACOYO geeft je handvatten mee zodat je beter in je vel zit, beter slaapt en leert ontspannen, zonder gedoe. TACOYO is een no-nonsense-training. Simpel, doeltreffend en op jouw eigen tempo.

DSC08266EDITED
DSC08266EDITED

Meld je direct aan voor een gratis proefles

Wil jij de kwalitatieve en interactieve thuistrainingen van TACOYO ervaren? Dan ben je op het juiste adres! Onze TACOYO trainer staat klaar om jou een superieure training te geven, en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Dus wacht niet langer en vraag direct jou gratis proefles aan!

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!