• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Onze Recensies

Home » Recensies

Wat levert TACOYO
jou op?

Een van onze deelnemers vertelt over wat TACOYO met haar doet. Wat het betekent om meer rust te ervaren. Welke mensen aan TACOYO doen en waarom je TACOYO een keer zou moeten uitproberen.

Wat maakt TACOYO bijzonder?

Anneke van Wijk is een van onze trainsters en vertelt in deze video wat er gebeurt tijdens een les TACOYO en wat echt loslaten voor haar betekent. En voor wie TACOYO allemaal geschikt is.

Hoe ervaar je de lessen?

In deze video vertelt een deelnemer wat zo leuk is aan TACOYO. Ook hoe gek hij dat eerst vond. Hoe hij als echte fanatieke sporter de lessen ervaart en waarom hij nu zo gek is op TACOYO.

Wat maakt TACOYO bijzonder?

In deze video beschrijft een van onze deelnemers hoe hij de wereld ervaart als hij uit de TACOYO-les komt. Wat het verschil met Yoga is en wie de mensen zijn die aan TACOYO doen. TACOYO is een conditietraining op alle niveau’s.

Mijn eerste TACOYO les

In deze video beschrijft Marjolie haar allereerste TACOYO-ervaring. Marjolie is een fantieke sporter en deed voor het eerst TACOYO. Bekijk het mooie verhaal over hoe Marjolie dichter bij zichzelf is gekomen door TACOYO.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!