• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Groepsles vanuit huis

Een groepsles vanuit huis is handig als je weinig tijd hebt of minder mobiel bent. Je kunt de tijd nemen die je nodig hebt en in je eigen tempo de lessen volgen, en je kunt vaker oefenen op je eigen vertrouwde plek. TACOYO biedt lessen aan via Zoom, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving mee kunt doen met de kwalitatieve groepslessen!

N

Vertrouwd in je eigen omgeving

N

Kwalitatieve groepslessen van TACOYO

N

Jarenlange ervaring in het geven van (online) groepslessen

wat is TACOYO

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties

online-yoga-class_49-1

Groepslessen van TACOYO. Kwaliteit, gemakkelijk in je huiskamer!

De groepslessen van TACOYO kun je in je eigen omgeving gemakkelijk volgen via Zoom! De les wordt gegeven door een van onze ervaren trainers. Onze trainers worden opgeleid om ook via Zoom dezelfde lessen te kunnen geven als op een van onze locaties. De lessen zijn iets aangepast en daarmee ideaal gemaakt voor het volgen vanuit huis. Je hebt geen speciale attributen nodig om de groepsles vanuit huis te kunnen volgen. Toch is de kwaliteit exact hetzelfde als de lessen op een van onze locaties. Plan direct uw proefles in en ervaar de TACOYO groepslessen direct vanuit huis!

N

Vertrouwd in je eigen omgeving

N

Kwalitatieve groepslessen van TACOYO

N

Jarenlange ervaring in het geven van online groepslessen

Wat maakt TACOYO bijzonder?

In deze video vertelt een deelnemer wat TACOYO zo bijzonder maakt, welke mensen aan TACOYO doen en wat de training allemaal doet bij hemzelf. TACOYO en het verschil met YOGA wordt heel goed uitgelegd. 

Wat is TACOYO?

We rennen de hele dag van hot naar her. Bestaan er nog mensen die niet druk zijn? Onthaasten is het toverwoord, maar hoe doe je dat?

De groepsles TACOYO geeft je handvatten mee zodat je beter in je vel zit, beter slaapt en leert ontspannen, zonder gedoe. TACOYO is een no-nonsense-training. Simpel, doeltreffend en op jouw eigen tempo.

DSC08266EDITED
DSC08266EDITED

Plan jou groepsles vanuit huis in

Wil jij de kwalitatieve groepslessen van TACOYO ervaren? Dan ben je op het juiste adres! Onze TACOYO trainer staat klaar om jou een super leuke groepsles te geven, en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Dus wacht niet langer en vraag direct jou gratis proefles aan!

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!