• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Contact

Voorhout
Pieter van Slingerlandstraat 38
Voorhout Zuid-Holland 2215 SZ
Nederland
Telefoon: 06-28 227 440
E-mail:
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club Voorhout Arjan van der Hoorn

Extra service! Volg de les hoe je wilt:

1. In de zaal
2. Thuis via de livestream
3. On demand; op elk willekeurig moment en plaats

Sinds januari 2003 geeft Arjan van der Hoorn met veel passie en plezier Tacoyo in Voorhout. Als parttime gymdocent en student bewegingswetenschappen was hij indertijd direct overtuigd van het effect van deze unieke trainingsvorm die voortdurend inspanning en ontspanning combineert met wekelijks wisselende muziek.

Na de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) is Arjan 6 jaar parttime gymdocent geweest in het Voortgezet Onderwijs. Tijdens die periode studeerde hij bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na zijn afstuderen met als specialisatie ‘bewegen in de context van sport’, ging Arjan aan de slag in het mbo als docent bij de opleiding Sport en Bewegen. Daar verzorgde hij onder andere lessen atletiek, anatomie en fysiologie, trainingskunde, projectcoördinatie en sportmanagement.

In 2013 voltooide hij de Master Professioneel Meesterschap waarin de competenties ondernemen, onderzoeken en inspireren centraal staan. Zijn praktijkonderzoek naar boeien, binden en betrekken van studenten leidde tot het cum laude behalen van de titel Master of Education (MEd). Momenteel vervult Arjan de rol van Directeur Onderwijs bij mbo Rijnland.

Arjan is gecertificeerd Tacoyo® trainer en geeft lessen op maandagavond in Voorhout. Tevens was hij van 2009-2020 naast Taco Veldstra, Rob Szepesi en Frank Pelder mede eigenaar van Tacoyo Nederland BV.

Voor een vrijblijvende proefles heet Arjan u van harte welkom! Bekijk de de video voor een impressie van zijn lessen in de gymzaal.

Locatie: Clustercomplex Hoogh Teylingen
Pieter van Slingerlandstraat 38
Voorhout

Er wordt gewerkt in twee seizoenen:
Januari t/m juli/aug (tot de zomervakantie) seizoen 1
Augustus t/m December (tot de Kerstvakantie) seizoen 2

Kosten seizoen 2
Het cursusgeld bedraagt € 200 voor 20 trainingen. Als u voor 22-08-2022 betaalt dan krijgt u een eenmalige korting en is het tarief € 180.

Als u later aanvangt met de cursus dan wordt het cursusgeld gelijkgesteld met het aantal resterende lessen vermenigvuldigd met € 10.

U wordt verzocht het cursusgeld over te maken op IBAN NL14RABO.0376936371 t.n.v. Tacoyo te Noordwijk. Gaarne o.v.v. voor-, achternaam en regio.

U kunt ook contant in de zaal betalen, gelieve het cursusbedrag gepast te voldoen.

Algemene Voorwaarden
Inschrijving geschiedt door inlevering van een ondertekend inschrijfformulier en betaling van het cursusgeld. Aan de inschrijving zijn geen extra kosten verbonden. Indien u al ingeschreven bent en het volgende lesblok weer mee wilt doen, hoeft alleen het cursusgeld van de volgende periode overgemaakt te worden en niet opnieuw worden ingeschreven. De inschrijving loopt niet stilzwijgend door. Degenen die al ingeschreven zijn, hebben bij het nieuwe lesblok altijd voorrang op nieuw ingeschrevenen bij volle lesuren.

De eerste les die u volgt is een kennismaking en geheel vrijblijvend. Als de les u niet bevalt en u wilt niet verder met Tacoyo, dan zijn er geen kosten aan de kennismakingsles verbonden. Als de kennismakingsles u wel bevalt en u wilt verder met Tacoyo, dan geldt de proefles als eerste in de rest van de lesperiode. De les is dus vrijblijvend, maar niet kosteloos bij inschrijving. Indien u verder gaat met Tacoyo, neemt u de eerstvolgende les het ingevulde inschrijfformulier mee. Wij stellen het op prijs als u na de kennismakingsles even laat weten of u wel of niet verder wilt.
Indien u vóór aanvang van de cursus (normaal rond de 17-24 lessen) aangeeft een aantal keren verhinderd te zijn, dan neemt Tacoyo daarvan maximaal twee lessen voor haar rekening. Dit geldt alleen indien de precieze data via de mail vooraf bekend zijn gemaakt.
Het wegblijven bij een les is voor eigen rekening. Gemiste lessen mogen wel op een ander tijdstip c.q. locatie worden ingehaald binnen eenzelfde betalingsperiode. Geef dit wel even op bij de betreffende trainer. Zie www.tacoyo.nl voor actuele trainingstijden.
Naderhand kan niet worden gereclameerd of om restitutie worden gevraagd. Indien er aan het begin van een -te verwachten- lange ziekteperiode schriftelijk melding wordt gemaakt, wordt er naar een passende oplossing gezocht.
Tacoyo houdt zich niet aansprakelijk voor blessures of letsel opgelopen tijdens de training of op de trainingslocatie en/of voor verlies, diefstal en/of beschadigingen van eigendommen aldaar.

Advies

Het is verstandig u regelmatig te laten keuren. Bijvoorbeeld bij een Sportmedisch Adviescentrum. Doe dit zeker wanneer u overgewicht heeft, aan hoge bloeddruk lijdt of hartklachten heeft.
Het is niet verplicht eventuele medische zaken te melden bij de Tacoyotrainer. Het is wel verstandig om te doen, bijvoorbeeld als er sprake is van een medische indicatie welke invloed zou kunnen hebben op uw training. Op deze manier kan uw trainer zo goed mogelijk inspelen op uw persoonlijke capaciteiten. Uiteraard wordt deze informatie zeer vertrouwelijk behandeld.
Eet minimaal 2 uur voor de training een niet te zware maaltijd (bijvoorbeeld pasta) en zorg voor voldoende vocht voor, tijdens en na de training. Eet GEEN KAUWGOM tijdens de training i.v.m. verstikkingsgevaar en het belemmeren van een vrije ademhaling tijdens de oefeningen.
Laat géén waardevolle spullen achter in de kleedkamer en zet uw telefoon in de zaal op “stil” of uit.
Neem voor een training het volgende mee:
Lekker zittende sportkleding en een extra trui of vest
Een grote handdoek (i.v.m. de hygiëne op de mat)
Bidon of flesje water of sportdrank
Schone sportschoenen. Schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan met schoenen die buiten gedragen zijn de zaal in te komen i.v.m. de hygiëne.

Corona PROTOCOL

Wij volgen de richtlijnen in het protocol verantwoord sporten van NOC*NSF. https://nocnsf.nl/sportprotocol

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!