• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Contact

Rotterdam
Molenvijver 19
Rotterdam Zuid-Holland 3052 HA
Nederland
Telefoon: 06-41549731
E-mail: v.verwoerd@tacoyo.nl
Lestijden
DSC08266EDITED

Word je bewust van het effect van spanning en stress op lichaam en geest en beleef Tacoyo met 2 GRATIS PROEFLESSEN. Maak kennis met Tacoyo, een veelzijdige conditie- en ontspanningstraining, en met Viktor als trainer.

De trainingsmogelijkheden zijn eindeloos!

1. Live in de zaal

2. Thuis via de Livestream (ZOOM)

3. On-demand via videokanaal VIMEO, op elk gewenst moment en plaats

Weekrooster:

maandag 17.00, 18.15, 19.30 of 20.45 uur (zaal = regio Leiden)

dinsdag 18.15, 19.30 en 20.45 uur (zaal = regio Rotterdam)

woensdag 17.45,19.00 en 20.15 uur (zaal = regio Lisse)Tacoyo Club in Zuid-Holland: Viktor Verwoerd (Rotterdam)

Plaats: Rotterdam

Binnen de Tacoyo training heeft Viktor als enige trainer elementen van cognitief fitness verwerkt, fysieke oefeningen om de werking en functie van de hersenen te stimuleren. Dit resulteert in o.a. een hogere verwerkingssnelheid, beter leervermogen en concentratie, werkt goed tegen vergeetachtigheid/vormen van dementie en geeft nog meer ontspanning. Kortom, een soort hersengymnastiek om de werking van de hersen te stimuleren en zo lang mogelijk zo goed mogelijk te houden.

Met 10 trainingen per week (Leiden, Rotterdam en Lisse) is Viktor een van de actiefste zelfstandige trainers binnen het franchiseconcept van Tacoyo Nederland. Én heeft hij de live-zaaltrainingen uitgebreid met de mogelijkheid om de trainingen óók live-online te volgen én is er een On-demand kanaal waarop u op elke gewenst moment kunt inloggen voor het volgen van een training.

In Rotterdam bestaat Tacoyo al 10 jaar.

Naast Tacoyo werkt Viktor als opleidingsdocent bij de opleiding sport en bewegen van het MBO Rijnland. Hier geeft hij de lessen Bewegen op Muziek, Evenementenorganisatie & Bewegingsagogiek.

U bent van harte welkom om kennis te maken met Tacoyo en Viktor Verwoerd als trainer!

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!