• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio
Home » Oosterhout

Contact

Oosterhout
Sportzaal “Markkant"
Markkant 3
Oosterhout 4906 KB
dinsdag en donderdag
Telefoon: 076-5411552
Lestijden
DSC08266EDITED

TACOYO-Fit-club Breda/Oosterhout: Peter en Annette van Broekhuizen

De TACOYO trainingen worden in de regio BREDA/Oosterhout sinds 1995 vol enthousiasme verzorgd door Peter van Broekhuizen. Hij was een van de eerste Tacoyodocenten in Nederland en heeft het “vak” nog geleerd van de bedenker zelf: Taco Veldstra

Peter is docent LO en heeft na zijn studie aan de sportacademie in Tilburg10 jaar in het onderwijs gewerkt. Daarnaast gaf hij jarenlang conditie- en zwemtrainingen bij de beroepsbrandweer in Breda. Lange tijde trainde hij ook hardlopers en gaf zwemles, want hij is ook gecertificeerd als zwem- en looptrainer.

Verder heeft Peter nog diverse scholingen gevolgd, o.a.: over nek-, schouder- en rugklachten, bekkeninstabiliteit, Yoga, Touch for health, “relax and release” en “sporten van binnenuit”.

Peter werkt samen met zijn vrouw Annette, die de passie voor TACOYO al sinds 1999 met hem deelt. Zij verzorgt de administratie, onderhoud de klantencontacten en steunt Peter in de lessen vooral met de begeleiding van beginners.

Peter geeft op meerdere locaties in Breda en Oosterhout les.

 

Kosten

Wij werken met 2 trainings-/betalingsperiodes per jaar. Instromen is altijd mogelijk (contributie wordt dan aangepast) In de schoolvakanties zijn geen trainingen.

Als je lid bent in de regio Breda/Oosterhout mag je zo vaak komen trainen als je wilt per week.             ( 11 trainingsmogelijkheden per week)

Gratis proefles altijd mogelijk.

Algemene voorwaarden

-Het lidmaatschap van TACOYO FIT-club gaat in na het inleveren van het inschrijfformulier.

-Zonder het inleveren van het inschrijfformulier en betaling heb je geen recht om aan de    Tacoyotrainingen deel te nemen.

-Gemiste trainingen zijn voor eigen rekening. Betaalde lesgelden worden niet gerestitueerd.

-Gebruik schone sportschoenen. Schoenen met zwarte zolen, die afgeven zijn niet toegestaan.

-TACOYO FIT-club stelt zich niet aansprakelijk voor blessures, verlies en/of diefstal.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!