• Spiertraining
 • Meditatie
 • Cardio

Leiden Lammenschans

Home » Leiden Lammenschans

Contact

Leiden Lammenschans
Bétaplein 24
Leiden Zuid-Holland 2321 KS
Nederland
Lestijden
DSC08266EDITED

Beleef Tacoyo met 2 GRATIS PROEFLESSEN. Maak kennis met Tacoyo, een veelzijdige conditie- en ontspanningstraining en word je bewust van het effect van spanning en stress op lichaam en geest en train je hersenen!

Tacoyo Club Viktor Verwoerd (Leiden)

Sportzaal Davinci College Lammenschans
Bétaplein 24, 2321 KS Leiden

 

Wat is TACOYO?

TACOYO is de meest complete trainingsmethode van Nederland en staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress.

We rennen de hele dag van hot naar her. Bestaan er nog mensen die niet druk zijn? Onthaasten is het toverwoord, maar hoe doe je dat?

De groepsles TACOYO geeft je handvatten mee zodat je beter in je vel zit, beter slaapt en leert ontspannen, zonder gedoe. TACOYO is:

N

 • een no-nonsense-intervaltraining van 75 minuten.
 • Simpel, doeltreffend en op jouw eigen tempo.
 • We richten ons op Spiertraining & Meditatie & Cardio.
 • Inspannings – en ontspanningsoefeningen wisselen elkaar constant af.

N

 • TACOYO is inclusief en voor iedereen; Sporters en niet-sporters, man, vrouw, dik, dun, jong en oud.

 

Trainingsmogelijkheden

 

De trainingsmogelijkheden zijn eindeloos!

 1. Live in de zaal
 2. Thuis via de Livestream (ZOOM)
 3. On-demand via videokanaal VIMEO, op elk gewenst moment en plaats

 

Weekrooster Live op locatie en live via ZOOM:

Leiden:        maandagavond,     17.00, 18.15, 19.30 of 20.45 uur

Rotterdam:   dinsdagavond,         18.15, 19.30 en 20.45 uur

Lisse:           woensdagavond,     17.45, 19.00 en 20.15 uur

 

Bij je abonnement krijg je een gratis digitaal abonnement erbij waarmee je alle gegeven lessen kan terugkijken en je ook alle training LIVE online kan meedoen.

 

Kosten

Er wordt gewerkt in twee seizoenen á + 21 trainingen
Seizoen 1 – Februari t/m eind Juli, begin Augustus (tot de zomervakantie)
Seizoen 2 – Eind augustus t/m Januari

 

De exacte data krijgt u na aanmelding voor een proefles via de mail. We trainen wekelijks behalve op feestdagen en een enkele schoolvakantie.(kerst en zomer).

 

De contributie voor de live-training van seizoen 22-2 bedraagt € 220,50 voor 21 trainingen bij deelname aan het volledige seizoen. Proeflessen/gemiste lessen wegens een latere start trekt u van het totaal af á € 10,50 per les. U kunt dan óók, 21 weken onbeperkt gebruik maken van de online-trainingen én 24 weken van het On-Demand kanaal, ook tijdens de zomervakantie. Als u zich in september/oktober inschrijft en betaalt dan krijgt u korting en betaalt u € 199,50 bij deelname aan het volledige seizoen minus € 9,50 per proefles/gemiste les wegens een latere start

 

De contributie voor enkel de online-trainingen (onbeperkt behalve op feestdagen) van seizoen 22-2 bedraagt € 199,50 voor 21 weken. U kunt dan ook 24 weken onbeperkt gebruik maken van het On-Demand kanaal, ook tijdens o.a. de kerstvakantie. Als u zich in september/oktober inschrijft en betaalt dan krijgt u korting en betaalt u € 178,50

 

Het betalen van de contributie doet u middels overmaking op bankrekeningnummer NL71ABNA060.85.99.689 t.n.v. ACT Events te Voorschoten (Tacoyo maakt onderdeel uit van ACT Events). Gaarne o.v.v. naam, trainingsdag en trainingstijd

 

 

Over trainer Viktor Verwoerd

Binnen Tacoyo heeft Viktor als enige trainer elementen van cognitief fitness verwerkt. Hij is naast gecertificeerd Tacoyo® trainer namelijk óók trainer in de Cognitieve Fitness, een neurowetenschappelijk geteste training om de werking en functie van de hersenen te stimuleren. Ook in die training komen de elementen fysieke inspanning en bewuste ontspanning aan bod i.c.m. intellectuele uitdaging. Dit resulteert in o.a. een hogere verwerkingssnelheid van informatie, beter leervermogen, betere coördinatie, reactievermogen, concentratie en geheugen en geeft nog meer ontspanning. Kortom, een soort hersengymnastiek om de werking van de hersenen te stimuleren en zo lang mogelijk zo goed mogelijk te houden.

 

Met 10 trainingen per week (Leiden, Rotterdam en Lisse) is Viktor een van de actiefste zelfstandige trainers binnen het franchiseconcept van Tacoyo Nederland. Én heeft hij de live-zaaltrainingen uitgebreid met de mogelijkheid om de trainingen óók live-online te volgen én is er een On-demand kanaal waarop u op elke gewenst moment kunt inloggen voor het volgen van een training.

 

Algemene Voorwaarden

 

 1. Inschrijving geschiedt door inlevering van ondertekend inschrijfformulier (deze krijgt u tijdens de proefles) én betaling van de contributie!
 2. Na betaling krijgt u de gegevens waarmee u gebruik kunt maken van de live online lessen en het on-demand kanaal.
 3. Betalingen dienen voor aanvang van het seizoen ontvangen te zijn.
 4. U betaalt geen inschrijfgeld én u heeft geen opzegtermijn. Als u stopt vinden wij het wel prettig om dit te vernemen.
 5. U betaalt alle door Tacoyo gegeven lessen, de lessen die vervallen vanwege reguliere feestdagen en/ of bijzonderheden hoeft u niet te betalen (zie bovenstaand dataoverzicht).Online leden kunnen de lessen op andere dagen in de week gewoon volgen.
 6. Blijft u op lesdagen weg dan is dat voor eigen rekening.
 7. Naderhand kan niet worden gereclameerd of om restitutie worden gevraagd.
 8. Gemiste lessen kunnen op andere dagen van de week worden ingehaald online via ZOOM of On-Demand via Vimeo. Of live in bijvoorbeeld de regio’s Leiderdorp, Alphen aan de Rijn, Voorhout of Lisse
 9. Contant betalen is prima, maar dan wel gepast, schrijf uw naam en uur van training op de enveloppe.
 10. Tacoyo is niet verantwoordelijk voor eventuele blessures en verlies van en/of schade aan uw eigendommen.
 11. Bij (uitzonderlijke) uitval door ziekte of onvoorziene omstandigheden van uw trainer wordt er naar een passend inhaalmoment gezocht. Er wordt geen restitutie verleend.
 12. In het geval van een lock-down door Corona kan men voor de live-zaallessen een “verzoek tot bevriezen” van de contributie doen via de mail, mits het volgen van de online lessen niet mogelijk is. Dit verzoek moet worden gemaild naar v.verwoerd@tacoyo.nl

Regels:

 • Gebruik schone sportschoenen. Schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan.
 • De zaal binnen lopen met schoenen die buiten gedragen zijn is niet toegestaan i.v.m. de hygiëne.

Advies:

 • Laat uw waardevolle spullen niet in de kleedkamer liggen maar neem deze mee de zaal in. Er is niet altijd toezicht op de kleedkamers!
 • Het is verstandig u regelmatig te laten keuren, zeker wanneer u overgewicht heeft, aan hoge bloeddruk lijdt of hartklachten heeft.
 • Eet minimaal 2 uur voor de training een niet te zware maaltijd (bijvoorbeeld pasta’s) en zorg voor voldoende vocht voor, tijdens en na de training.
 • Neem voor elke Tacoyotraining het volgende mee: lekker zittende sportkleding, extra trui, zaalschoenen, handdoek en bidon of fles.

 

 

 

 

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!