• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio
Home » Hoofddorp

Contact

Hoofddorp
Zandbos 163
Hoofddorp. Nederland
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club in Noord-Holland: Nanette Elfring (Hoofddorp)

Plaats: Hoofddorp
Nanette Elfring (1972) is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Naast haar advieswerk in de cultureel erfgoed sector, heeft ze altijd mensen willen aanzetten tot lekker bewegen én ontspannen. Ieder op zijn eigen nivo!

In 2012 ontdekte Nanette Tacoyo en zag de werking ervan, het plezier erin en het feit dat dit voor zoveel mensen toegankelijk is. Vanwege haar enthousiasme om mensen op hun eigen nivo plezier te laten hebben in bewegen én in deze hectische tijd een extra middel voor ontspanning aan te reiken heeft zij de nascholing tot Tacoyo trainer gevolgd. Daarnaast is ze ook gecertificeerd MBCT mindfulnesstrainer. Haar drive is plezier in de les, met heerlijke muziek en de juiste balans tussen bewegen en ontspannen.


Gratis proefles!
Tacoyo moet je gewoon geprobeerd hebben 😊. Je bent dus van harte welkom, wel graag even aanmelden via mail of telefoon. Geef ook aan voor welke tijd je een proefles wilt. Kom lekker meedoen en voel je fit en ontspannen!


Kosten
Een proefles (éénmalig) is altijd gratis.
De kosten zijn normaal € 9,00 (per heel of gedeelte van lesseizoen te voldoen).
De les duurt 1 uur en 15 minuten (laatste kwartier is ontspanning).
Alleen online trainen? Dat kan ook. Vraag om meer informatie.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!