• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio
Home » Hoofddorp

Contact

Hoofddorp
Zandbos 163
Hoofddorp. Nederland
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club in Noord-Holland: Nanette Elfring (Hoofddorp)

Plaats: Hoofddorp

Nanette Elfring (1972) is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Naast haar advieswerk in de culturele erfgoed sector, heeft ze altijd mensen willen aanzetten tot lekker bewegen én ontspannen. Ieder op zijn eigen nivo!

In 2012 ontdekte Nanette Tacoyo en zag de werking ervan, het plezier erin en het feit dat dit voor zoveel mensen toegankelijk is. Vanwege haar enthousiasme om mensen op hun eigen nivo plezier te laten hebben in bewegen én in deze hectische tijd een extra middel voor ontspanning aan te reiken heeft zij de nascholing tot Tacoyo trainer gevolgd. Dus 2022 is een jubileumjaar en viert ze haar 10-jarig bestaan als Tacoyo trainer! Zij werkt, naast het geven van Tacoyo training in Hoofddorp, ook als procesmanager aan het mooier maken van Nederland bij APPM management consultants. Ook is ze gecertificeerd MBCT mindfulnesstrainer.

PROEFLES? Je bent van harte welkom, maar graag alleen na aanmelding via mail of telefoon. Geef s.v.p. bij het aanmelden even aan voor welke tijd je een proefles wilt. Kom lekker meedoen en voel je fit en ontspannen!

 

Het is veilig sporten in de zaal. Ik hanteer de coronaregels van het RIVM voor onze veiligheid. Ook kun je digitaal meedoen als je dat prettiger vindt of een keer op vakantie of verkouden bent

januari 19, 26 5, 12 (5 en 12 geen les ivm kerstvakantie)
februari Start voorjaarsseizoen (lessen gaan door)
juli Zomervakantie
augustus Zomervakantie
september 1, 8, 15, 22, 29
oktober 6, 13, 27 20 (20 geen les ivm herfstvakantie)
november 3, 10, 17, 24
december 1, 8, 15, 22 29 (29 geen les ivm kerstvakantie)

Kosten

 

1. De kosten voor de gehele periode zijn € 162,00 incl. btw (18 lessen x € 9,00).

2. U wordt verzocht het cursusbedrag over te maken op bankrekeningnummer NL89TRIO0254703461 t.n.v. Nanette Elfring onder vermelding van “Tacoyo + uw volledige naam”.

3. Als u later aanvangt met de cursus en het aantal nog te volgen lessen is 13 of minder, dan wordt het cursusgeld gelijkgesteld met het aantal resterende lessen vermenigvuldigd met € 9,50.

4. 10% korting bij deelname van meerdere personen uit één huishouden.

5. Gespreid betalen: het is mogelijk om ALLEEN na overleg met N. Elfring in twee gelijke termijnen te betalen. De kosten voor de lessen bedragen dan € 9,50 per les (18 lessen x € 9,50). Er wordt dan vóór de eerste les € 85,50 overgemaakt en de tweede termijn van € 85,50 wordt overgemaakt vóór 15 november 2022.

LET OP BIJ GESPREID BETALEN: – Alleen geldig bij betaling van het hele voorjaarsseizoen (dus niet bij later inschrijven). – De aftrek van maximaal twee lessen geldt niet als gebruik wordt gemaakt van gespreid betalen. – Als de termijnen niet op tijd worden betaald, worden herinneringskosten in rekening gebracht van € 6,50 – Bij gespreid betalen blijft de inschrijving t/m januari van kracht. Bij betaling van de 1e termijn zal de 2e termijn ook tijdig voldaan moeten worden. Er kan dus geen restitutie plaatsvinden voor de helft van het seizoen.

 

Algemene Voorwaarden

1. Inschrijving geschiedt door inlevering van een ondertekend inschrijfformulier en betaling van het cursusgeld. Aan de inschrijving zijn geen extra kosten verbonden. Indien u al ingeschreven bent en het volgende lesblok weer mee wilt doen, hoeft alleen het cursusgeld van de volgende periode overgemaakt te worden en niet opnieuw worden ingeschreven. De inschrijving loopt niet stilzwijgend door. Degenen die al ingeschreven zijn, hebben bij het nieuwe lesblok altijd voorrang.

2. De eerste (proef)les is vrijblijvend. Indien u niet doorgaat zijn er verder geen kosten aan verbonden. Indien u verder gaat met Tacoyo, neemt u de eerstvolgende les het ingevulde inschrijfformulier mee (of verstuurt deze via de mail) en ontvangt u daarna een email met de betalingsgegevens. Wij stellen het op prijs als u na de proefles laat weten of u wel of niet verder wilt.

3. Actievoorwaarden “2 GRATIS PROEFLESSEN”: Maximaal 2 proeflessen per persoon en alleen geldig voor 2 lessen achter elkaar. Alleen voor nieuwe cursisten. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of met van tevoren aangegeven verhinderde lessen (Algemene Voorwaarde 5) en/of de betalingsregeling. Na de proeflessen kan de cursist laten weten of hij/zij zich inschrijft of niet.

4. Betaling dient te geschieden tijdens of voor de eerste les van de cursus (vaste cursisten) of binnen twee weken na ontvangst van de mail met betalingsgegevens na de kennismakingsles.

5. Indien u vóór aanvang van de cursus aangeeft een aantal keren verhinderd te zijn, dan neemt Tacoyo daarvan maximaal twee lessen voor haar rekening. (Dit geldt alleen indien de precieze data via de mail vooraf of via het bankafschrift bekend zijn gemaakt. Deze voorwaarde geldt niet als gebruik wordt gemaakt van de betalingsregeling of als u later met de cursus aanvangt.

6. Het wegblijven bij een les is voor eigen rekening. Gemiste lessen mogen wel op een ander tijdstip c.q. locatie worden ingehaald binnen eenzelfde betalingsperiode. Locaties en tijden: zie de website.

7. Naderhand kan niet worden gereclameerd of om restitutie worden gevraagd. Indien er aan het begin van een -te verwachten- lange ziekteperiode schriftelijk melding wordt gemaakt, wordt er naar een passende oplossing gezocht.

8. Mocht er door het Rijk een officiële ‘lockdown’ i.v.m. het coronavirus afgekondigd worden, waardoor sporten in de zaal tijdelijk niet is toegestaan, dan volgen er lessen via Zoom en/of buiten. Mocht u niet aan de Zoom en/of buitenlessen willen of kunnen deelnemen dan kunt u de lessen ‘bevriezen’ (meenemen) naar het volgende seizoen.

9. Mocht u gedurende het seizoen toch liever niet meer meetrainen vanwege twijfels over de gezondheidsrisico’s, dan kunt u dit schriftelijk aangeven. U kunt dan alsnog meedoen via Zoom of de lessen ‘bevriezen’ (meenemen) naar het volgende seizoen.

10. In buitengewone omstandigheden (bv corona-achtige trainer) kan de training in de zaal vervangen worden door een Zoom training.

11. Tacoyo houdt zich niet aansprakelijk voor blessures of letsel opgelopen tijdens de training of op de trainingslocatie en/of voor verlies, diefstal en/of beschadigingen van eigendommen aldaar.

Advies
11. Het is verstandig u regelmatig te laten keuren. Bijvoorbeeld bij een Sportmedisch Adviescentrum. Doe dit zeker wanneer u overgewicht heeft, aan hoge bloeddruk lijdt of hartklachten heeft.

12. Het is niet verplicht eventuele medische zaken te melden bij de Tacoyotrainer. Het is wel verstandig om te doen, bijvoorbeeld als er sprake is van een medische indicatie welke invloed zou kunnen hebben op uw training. Op deze manier kan uw trainer zo goed mogelijk inspelen op uw persoonlijke capaciteiten. Uiteraard wordt deze informatie zeer vertrouwelijk behandeld.

13. Eet minimaal 2 uur voor de training een niet te zware maaltijd (bijvoorbeeld pasta) en zorg voor voldoende vocht voor, tijdens en na de training. Eet GEEN KAUWGOM tijdens de training ivm verstikkingsgevaar en het belemmeren van een vrije ademhaling tijdens de oefeningen.

14. Neem voor een training het volgende mee:

• Lekker zittende sportkleding en een extra trui (kijk hiervoor ook eens op www.tacoyoshop.nl)
• Een eigen mat en daarop evt grote handdoek.
• Bidon of flesje water of sportdrank
• Evt dekentje/kussentje voor ontspanning
• Gebruik schone sportschoenen. Schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan met schoenen die buiten gedragen zijn de zaal in te komen i.v.m. de hygiëne
• Laat géén spullen achter in de kleedkamer en zet uw mobiel in de zaal uit

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!