• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio
Home » Hilversum

Contact

Hilversum
Gijsbrecht van Amstelstraat 4
Hilversum 1213 CK
Nederland
Telefoon: 06-30181810
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Hilversum (Edith Mijnhout)

 

Tacoyo heb ik leren kennen toen ik zelf in een stressvolle periode zat. De oefeningen zorgden ervoor dat ik beter in mijn vel kwam te zitten en de ontspanningsoefeningen hielpen mij om de stress te beheersen. Ik gebruik die ontspanningsoefeningen nu nog steeds om bijvoorbeeld makkelijker in slaap te vallen. Het mooie aan Tacoyo vind ik de combinatie van spiertraining, meditatie en cardio. En dat alles op fijne muziek. Zo werk je in de les zowel aan je ‘Body’ als aan je ‘Mind’. Je wordt fitter en je kunt je beter ontspannen.

 

Van oorsprong ben ik docent lichamelijke opvoeding, opgeleid aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam (ALO). Daarna ben ik het bedrijfsleven ingerold en heb ik jarenlang als projectleider in de ICT gewerkt. Het lesgeven bleef toch trekken en inmiddels werk ik weer in het onderwijs, als taaldocent NT2 én als sportdocent. Naast mijn werk ben ik zelf altijd blijven sporten, maar nog leuker vind ik het om sportlessen te geven. Ik weet hoe belangrijk het is om te (blijven) bewegen en ik probeer mijn eigen enthousiasme over te brengen op de mensen in mijn lessen.

 

Doordat je op je eigen niveau en in je eigen tempo kunt trainen, zijn mijn lessen geschikt voor iedereen. Wil je zelf ervaren wat Tacoyo voor je doet? Vraag dan gauw een gratis proefles aan!

 

Kosten

  • Een proefles (éénmalig) is altijd gratis.
  • Een losse les kost 10 euro.
  • Een strippenkaart voor 10 lessen kost 90 euro en is 4 maanden geldig.
  • Alleen online trainen? Dat kan ook. Vraag om meer informatie.

 

Blijf op de hoogte

Volg Tacoyo Hilversum op Facebook!

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!