• Spiertraining
 • Meditatie
 • Cardio
Home » Gorinchem

Contact

Gorinchem
Wijdschildlaan 4
Gorinchem Nederland
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club in Noord-Brabant: Fit met Anneke

Plaats: Gorinchem

De Tacoyo training wordt in de regio Gorinchem gegeven door Anneke van Wijk. Ze is in 1993 afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Tilburg en sindsdien enthousiast bezig geweest met lesgeven in het zwembad, als vakleerkracht gym op een basisschool, bij verschillende sportscholen en gymverenigingen. Sinds maart 2018 heeft Anneke haar eigen bedrijf: Fit met Anneke

‘Ik ben via het werk wat ik deed in het zwembad in aanraking gekomen met aqua-tacoyo en was gelijk erg enthousiast. Inmiddels heb ik de opleiding tot Tacoyo Trainer gevolgd en ben ik designer van de aqua-tacoyo en tacoyo fitness lessen’.

Wat ik zo leuk vind aan Tacoyo? Het is zo compleet. Alles wat je zou willen wat in een training zit, is er; inspanning, ontspanning, cardio, kracht, in een groep, ieder op zijn eigen niveau, je traint je hele lijf, je maakt je hoofd weer leeg, op heerlijke top2000 muziek, geen pasjes, geen competitie en toch met elkaar. Het is gewoon zo leuk om te doen. Kom je ook een keer meedoen? Een proefles is altijd gratis. Zie ik je snel?

Kosten

 1. een proefles is altijd gratis
 2. daarna kun je kiezen uit per keer betalen (€11,-) of een blok afnemen. Dit blok loopt van vakantie tot vakantie en kost dan €8,50 per les. Je krijgt van tevoren een mail met hoeveel lessen het blok heeft en wat de kosten zijn.
 3. inschrijven is gratis
 4. bij langdurige blessures pas ik de prijs aan. Dit verrekenen we in het volgende blok.
 5. een gemiste les mag je binnen het lesblok altijd inhalen.
 6. in de schoolvakanties is er geen les.
 7. een les duurt 60 minuten.
 8. je neemt zelf je matje en gewichtjes mee. (ik heb een aantal reserve voor mensen die een proefles komen doen of als je het een keer vergeet)
 9. in de zomermaanden (bij mooi weer) trainen we buiten op het grasveld achter de sporthal.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!