• Spiertraining
 • Meditatie
 • Cardio

Contact

Enschede
Maatmanweg 15
Enschede Nederland
Telefoon: 0610674350
E-mail: simonekremertacoyo@gmail.com
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club in Overijssel: Simone Kremer (Enschede)

Plaats: Enschede

Wat leuk dat je interesse hebt in TACOYO, de meest complete training van Nederland. Door TACOYO te doen zal je conditie sterk verbeteren, én je leert goed ontspannen. Je traint op jouw eigen tempo. Getraind of niet getraind ik zorg ervoor dat jij je doelen kan bereiken. Wist je bijvoorbeeld dat de TACOYO intervaltraining de beste methode is om vet te verbranden? Wil je TACOYO vrijblijvend beleven? Vul dan het formulier in en ik neem snel contact met je op.
TACOYO combineert meerdere doelstellingen binnen één training, dit is waarom TACOYO zo populair is in Nederland en kan je het op bijna 70 plaatsen al doen. Mijn lessen vinden niet plaats in een sportschool, maar in een sportzaal bij jou in de buurt. Het voordeel is dat ik je zo alle aandacht en begeleiding kan geven. TACOYO wordt heel veel gedaan door mensen die wel willen sporten maar een sportschool niet bij hen vinden passen of door mensen die sporten juist wel heel leuk vinden, maar het mentale stukje juist missen.
Hierdoor zijn de groepen een hele leuke mix van jong, oud, man en vrouw, sporters en heel veel niet sporters. TACOYO gaat uit van no-nonsense, geen apparaten, geen spiegels en geen rare pakjes. Als dit goed bij jou past dan is TACOYO echt wat voor jou.

Ik hoop je snel te ontmoeten en mocht je nog vragen hebben bel of mail me gerust of vul het formulier hieronder in, dan neem ik snel contact met je op.
Tot TACOYO!

Simone Kremer
Tacoyotrainer in Doetinchem, Enschede en Oldenzaal.
Simone Kremer (1966) heeft na de Academie van Lichamelijke Opvoeding (ALO) o.a de opleiding voor Ademhalingscoach (Dixhoorn) en Vitaliteitscoach (Balanscoach) gedaan. Al in 2000 kwam Simone in aanraking met TACOYO en geeft nog steeds les aan zo’n 160 cursisten per week.

Lesdagen:
januari 31 start nieuwe cursus
februari 3, 7, 10, 14, 17, 21 28 februari voorjaarsvakantie 21 en 24 zaal dicht ivm schoonmaken van de vloer
maart 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 donderdag 3 maart voorjaarsvakantie
april 4, 7, 11, 14, 21, 25, 28
mei 2, 9, 12, 16, 19, 23, 30 5 meivakantie
juni 2, 9, 13, 16, 20, 23, 27, 30
juli 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28
augustus 18, 22, 25 1,4, 8, 11, 15, zomerstop

 

Kosten

Tacoyotrainingen in de regio Twente zijn 4 keer in de week.

 

Wij werken met twee betalingsperiodes per jaar: de ene loopt van februari tot en met augustus en de andere van half september tot en met januari 2023.

Instromen is altijd mogelijk, de contributie wordt dan uiteraard aangepast.

Voor de cursusperiode vanaf februari 2022, bestaande uit 16 lessen betaald u € 132,00

Zelf overmaken op bankrekeningnummer:  Voor de periode van september 2022-januari 2023 dient het juiste bedrag rond 25 september overgemaakt te zijn op bankrekeningnummer NL38 RABO 0364896590.

Doorlopende machtiging: Het cursusgeld wordt in 2 termijnen automatisch van uw bankrekening afgeschreven, rond 25 september en 25 november.

De prijs voor twee keer trainen in de week is € 12,50 . Voor deze cursisten betekent dit een les prijs van 6,25 per training ( een training duurt 75 minuten).

In de schoolvakanties zijn in principe geen trainingen, maar die worden ook niet doorberekend.

Alle lessen die U niet kunt bijwonen c.q. inhalen op andere uren, zijn voor eigen rekening.

 

Kortingen:

Elk tweede gezinslid krijgt 20% korting (wonend op hetzelfde adres).

20% korting voor studenten.

20% korting voor jezelf in de dezelfde cursusperiode als je een nieuw lid introduceert.

 

Algemene Voorwaarden

 

 • Gemiste lessen kunnen op een ander tijdstip worden ingehaald binnen eenzelfde betalingsperiode. Betaalde lesgelden worden niet gerestitueerd.

   

 • Betaling dient te geschieden door de daarvoor ingevulde doorlopende machtiging, of door het bedrag zelf over te maken op bankrekeningnummer NL38RABO 0364896590 binnen de eerste drie gevolgde lessen.

   

 • Het lidmaatschap van Tacoyo gaat in na de twee gevolgde proeflessen en het inleveren van het inschrijfformulier.

   

 • Zonder inleveren van het inschrijfformulier en betaling heb je geen recht om aan de Tacoyotrainingen deel te nemen.

   

 • Opzeggen moet schriftelijk. Kan per e-mail en is mogelijk tot één maand voor het begin van de volgende betalingsperiode. Dit i.v.m. plaatsen van nieuwe leden.

   

 • Indien er aan het begin van een te verwachte lange ziekteperiode schriftelijk melding wordt gemaakt, wordt er naar een passende oplossing gezocht.

   

 • Tacoyo stelt zich niet aansprakelijk voor blessures, verlies of diefstal.

   

 • Gebruik schone sportschoenen. Schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan.

   

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!