• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Contact

Doetinchem
Bizetlaan 86
Doetinchem Nederland
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club in Gelderland: Simone Kremer (Doetinchem)

Plaats: Doetinchem

Wat leuk dat je interesse hebt in TACOYO, de meest complete training van Nederland. Door TACOYO te doen zal je conditie sterk verbeteren, én je leert goed ontspannen. Je traint op jouw eigen tempo. Getraind of niet getraind ik zorg ervoor dat jij je doelen kan bereiken. Wist je bijvoorbeeld dat de TACOYO intervaltraining de beste methode is om vet te verbranden? Wil je TACOYO vrijblijvend beleven? Vul dan het formulier in en ik neem snel contact met je op.
TACOYO combineert meerdere doelstellingen binnen één training, dit is waarom TACOYO zo populair is in Nederland en kan je het op bijna 70 plaatsen al doen. Mijn lessen vinden niet plaats in een sportschool, maar in een sportzaal bij jou in de buurt. Het voordeel is dat ik je zo alle aandacht en begeleiding kan geven. TACOYO wordt heel veel gedaan door mensen die wel willen sporten maar een sportschool niet bij hen vinden passen of door mensen die sporten juist wel heel leuk vinden, maar het mentale stukje juist missen.
Hierdoor zijn de groepen een hele leuke mix van jong, oud, man en vrouw, sporters en heel veel niet sporters. TACOYO gaat uit van no-nonsense, geen apparaten, geen spiegels en geen rare pakjes. Als dit goed bij jou past dan is TACOYO echt wat voor jou.

Ik hoop je snel te ontmoeten en mocht je nog vragen hebben bel of mail me gerust of vul het formulier hieronder in, dan neem ik snel contact met je op.
Tot TACOYO!

 

Simone Kremer

Tacoyotrainer in Doetinchem, Enschede en Oldenzaal.

Simone Kremer (1966)  heeft na de Academie van Lichamelijke Opvoeding (ALO) o.a de opleiding voor Ademhalingscoach (Dixhoorn) en Vitaliteitscoach (Balanscoach) gedaan. Al in 2000 kwam Simone in aanraking met TACOYO en geeft nog steeds les aan zo’n 160 cursisten per week.

 

Lesdagen:
januari 10, 11, 17, 18, 24, 25 4, 5
februari start nieuwe cursus periode
augustus 30, 31
september 6, 7, 13, 14, 20, 21 27, 28
oktober 4, 5,11, 12,18, 19 25, 26
november 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23,29, 30
december 6, 7, 13, 14, 20, 21 27, 28

 

 

Kosten

 

Wij werken met twee betalingsperiodes per jaar: de ene loopt van februari tot en met juli en de andere van  augustus tot en met januari 2023.

Instromen is altijd mogelijk, de contributie wordt dan uiteraard aangepast.

Voor de cursusperiode van augustus 2022 tot en met januari 2023 bestaande uit 19 lessen betaalt u € 156,75 (8,25 euro per training).

Zelf overmaken op bankrekeningnummer:  Voor deze periode is dat bedrag  €156,75. Dit bedrag dient 25 september overgemaakt te zijn op bankrekeningnummer NL38 RABO 0364896590.

Doorlopende machtiging: Het cursusgeld van €156,75 wordt in twee termijnen automatisch van uw bankrekening afgeschreven: rond 25 september en 25 november 2022.

De prijs voor twee keer trainen in de week is 12,50 euro. Voor deze cursisten betekent dit een prijs van 6,25 per training (een training duurt 75 minuten).

In de schoolvakanties zijn in principe geen trainingen, maar die worden ook niet doorberekend. (soms wordt hier een uitzondering opgemaakt, zie data)

Alle lessen die U niet kunt bijwonen c.q. inhalen op andere uren, zijn voor eigen rekening.

 

Kortingen:

Elk tweede gezinslid krijgt 20% korting (wonend op hetzelfde adres).

20% korting voor studenten.

20% korting voor jezelf in dezelfde cursusperiode  wanneer je een nieuw lid introduceert.

 

Algemene Voorwaarden

 

Gemiste lessen kunnen op een ander tijdstip worden ingehaald binnen eenzelfde betalingsperiode. Betaalde lesgelden worden niet gerestitueerd.

Betaling dient te geschieden door de daarvoor ingevulde doorlopende machtiging, of door het bedrag zelf over te maken op bankrekeningnummer NL38RABO 0364896590 binnen de eerste drie gevolgde lessen.

Het lidmaatschap van Tacoyo gaat in na de twee gevolgde proeflessen en het inleveren van het inschrijfformulier.

Zonder inleveren van het inschrijfformulier en betaling heb je geen recht om aan de Tacoyotrainingen deel te nemen.

Opzeggen moet schriftelijk. Kan per e-mail en is mogelijk tot één maand voor het begin van de volgende betalingsperiode. Dit i.v.m. plaatsen van nieuwe leden.

Indien er aan het begin van een te verwachte lange ziekteperiode schriftelijk melding wordt gemaakt, wordt er naar een passende oplossing gezocht.

Tacoyo stelt zich niet aansprakelijk voor blessures, verlies of diefstal.

Gebruik schone sportschoenen. Schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!