• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio
Home » Dieren

Contact

Dieren
Huygenslaan 44
Dieren Nederland
Lestijden
DSC08266EDITED

Tacoyo Club in Gelderland: Frida van der Sluis (Dieren)

Plaats: Dieren

Mijn naam is Frida van der Sluis, sinds september 2000 geef ik vol enthousiasme Tacoyo trainingen in Apeldoorn en Dieren. Diverse opleidingen waaronder het CIOS en de Sportacademie hebben mij gebracht tot waar ik nu ben. Ik motiveer graag anderen om te gaan bewegen en heb die mogelijkheid via Tacoyo.


TACOYO 
is een Conditie & Ontspanningstraining die wordt gegeven op muziek. Tacoyo verbetert uw houding en figuur. Daarbij helpt het om te ontspannen en werkt het stress reducerend. Verder stimuleert de training de vet verbranding en het uithoudingsvermogen.

U kan van alles lezen over de unieke Tacoyo methode, een methode die zijn kracht ruimschoots heeft bewezen door de jaren heen. Tacoyo is niet de zoveelste nieuwste fitnesshype, maar een beproefde Nederlandse methode. Tacoyo is een evenwichtige verdeling tussen conditie opbouw en ontspanning, maar mede door de muziek vooral heel erg leuk om te doen!

Wilt u een keer kennis maken met Tacoyo, dan kan u zich aanmelden voor een gratis proef training via 0313 421708 of door het contactformulier in te vullen op de contactpagina. Ik hoop u graag snel te zien!

 

Privacybeleid:

Doeleinden
Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden, dan kaartjes te sturen bij oa ziekte. Tenzij ik van tevoren u toestemming hiervoor verkregen heb, voor andere doeleinden.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. U persoonlijke gegevens worden opgeslagen op een eigen beveiligde mailadres.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld

Verder kunt u uw mailadres laten verwijderen uit mijn bestand, door een mail te sturen naar tacoyo.apeldoorn.dieren@gmail.com

Lesdagen / Geen les
augustus: Start seizoen: 29 augustus 2022.
oktober: Herfstvakantie: 24 t/m 30 oktober 2022
december: Kerstvakantie: 26 december 2022 t/m 8 januari 2023

Kosten

De prijzen voor Tacoyo zijn gebaseerd op een cursus van 15 lessen.

Tacoyo (15 lessen): €135,-

Het is ook mogelijk tussen tijds in te stromen tegen een gereduceerd tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!