• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio
Home » Amstelveen

Contact

Amstelveen
Sporthal de Meent: Orion 3-5
via zij-ingang, links naast de hoofdingang
Amstelveen Noord-Holland 1188 AM
.
Telefoon: 0641861865
Lestijden
DSC08266EDITED

Lessen op maandagavond zijn in de zaal – andere dagen zijn LIVE online lessen.

Tacoyo in Amstelveen – Breng Lichaam en Geest in Balans

Wat leuk dat je interesse hebt in TACOYO, de meest complete training van Nederland.
Spieren / Cardio  / Meditatie.

Welkom bij Tacoyo in Amstelveen! Wij bieden unieke trainingen aan om lichaam en geest in balans te brengen en stress te verminderen. Onze methode combineert verschillende disciplines zoals aerobics, mindfulness, yoga, cardio en tai chi. Door deze disciplines te combineren bieden wij complete en afwisselende trainingen aan voor iedereen.

Mijn naam is Rob Szepesi. Ik wil je heel graag helpen om van de bank af te komen. Ik heb al honderden mensen geholpen om weer te gaan sporten. Benieuwd? Probeer het nu gratis met een vrijblijvende proefles. Mijn naam is Rob Szepesi. Ik wil je heel graag helpen om van de bank af te komen. Ik heb al honderden mensen geholpen om weer te gaan sporten. Benieuwd? Probeer het nu gratis met een crijblijvende proefles.

TACOYO is er ook voor jou. Meerdere lessen en meditaties per week, één lage prijs. Alle lessen mag je door elkaar gebruiken. TACOYO is een totaaltraining.

De wetenschap zegt:
– Je valt het meeste af door intervaltraining.
– Je weerstand en conditie verbeteren sterk.
– Je leert ontspannen.
– Geen blessures, je traint op jouw niveau

Rob Szepesi
Tacoyotrainer & Life-Coach

De Tacoyotrainer in Amstelveen

Rob Szepesi (1975) woont en werkt in Amsterdam en heeft na het CIOS (Sport & Bewegen – 1993) de Academie van Lichamelijke Opvoeding (ALO) afgerond in 1998. Naast Tacoyotrainer is Rob Algemeen Directeur van Tacoyo Nederland BV en Lets Work Be Proud. Naast zijn drukke baan is Rob tevens LifeCoach en helpt hij mensen en organisaties hun doelen en dromen te bereiken met één-op-één coachingstrajecten.

Kijk voor meer info op: https://www.linkedin.com/in/rob-szepesi-61196330/
Of op: www.performance-coaching.nu

Benieuwd? Start met een gratis proefles bij TACOYO in Amstelveen

Onze Tacoyo-locatie in Amstelveen bevindt zich op een centrale locatie en is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Wij je graag om het beste uit jezelf te halen en je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen. Kom langs en ervaar zelf wat onze trainingen kunnen betekenen voor jouw gezondheid en welzijn.

Je zit nergens aan vast. Als je je niet inschrijft, ben je automatisch uitgeschreven en er zijn geen automatische afschrijvingen.
We trainen meestal in twee verschillende seizoenen:
– aug. / sep./ okt / nov / dec (+/- 18 lessen)
– jan / feb / maart / apr / mei / juni (+/- 24 lessen)
Lessen die zijn geweest betaalt u niet.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!