• Spiertraining
 • Meditatie
 • Cardio

Inschrijven voor trainers

Voorwaarden tot het geven van Tacoyo trainingen op locatie:

Door het volgen van de Basis Opleiding tot Tacoyo Trainer verplicht ik mij te houden aan de volgende voorwaarden:

 • Ik zal alleen Tacoyo lessen geven op de locatie zoals aangegeven binnen mijn aanmelding, of volgens de afspraken gemaakt met Tacoyo Nederland.
 • Alle opleidingsmaterialen zijn in bruikleen, deze zal ik niet dupliceren, of anderszijds gebruiken voor andere doeleinden dan het geven van de Tacoyo groeplessen en direct retourneren op aanvraag van Tacoyo Nederland.
 • Ik zal de muzieksoftware alleen gebruiken voor het geven van Tacoyo groepslessen op de locatie zoals aangegeven binnen mijn aanmelding.
 • Ik zal per kalenderjaar op alle professionaliseringsdagen aanwezig zijn.
 • Ik erken dat ik in overtreding ben als ik mij niet houd aan deze voorwaarden.

 

Annuleringsvoorwaarden

Naast de algemene voorwaarden van Tacoyo Nederland, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en te lezen via www.tacoyo.nl/algemene_voorwaarden, zijn ook de onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing voor alle opleidingen van Tacoyo Nederland

 1. Tot uiterlijk 21 dagen voor de geplande opleidingsdatum kan een deelnemer zijn inschrijving kosteloos annuleren.
 2. Wanneer een inschrijving tussen 21 dagen en zeven dagen voor de geplande opleidingsdatum wordt geannuleerd, brengen wij 75% van de opleidingsprijs in rekening.
 3. Bij afmelding binnen zeven dagen voor aanvang van de cursus worden de volledige opleidingskosten gefactureerd.
 4. Deze annuleringsregeling vervalt als de aanvrager zorgt voor een vervangende deelnemer welke de goedkeuring heeft van Tacoyo Nederland.
 5. Als data worden doorgeschoven en/of veranderd dan geldt de inschrijving automatisch voor de volgende opleiding.

Tacoyo Nederland houdt zich het recht voor bij onvoldoende deelname, ziekte of anderszins een cursusdatum te annuleren. Tacoyo Nederland is niet aansprakelijk voor de kosten en schade die hieruit kunnen voortvloeien voor de cursist en het bedrijf of de instelling.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!