• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Yoga bij Tacoyo in Winterswijk voor lichaam en geest

TACOYO is een unieke methode die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest en het verminderen van stress. Naast yoga, tai chi en mindfulness, combineert TACOYO ook elementen uit de aerobics en meditatie voor een complete en afwisselende training. Probeer het nu met een gratis proefles bij onze ‘women only’ sportstudio in Winterswijk. 

wat is TACOYO

Yogalessen in Winterswijk

TACOYO in Winterswijk is een sportstudio alleen voor vrouwen en biedt diverse TACOYO lessen aan met yoga technieken voor zowel beginners als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het beoefenen van yoga en het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest.

TACOYO staat namelijk voor:

N

Training

N

Ademhaling

N

Conditie

N

Ontspanning

N

Yoga

N

Omgaan met stress

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties in NL

Ontdek yoga bij TACOYO in Winterswijk

Ben je geïnteresseerd in yoga bij TACOYO in Winterswijk? Dan kun je altijd een gratis proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Onze docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste yogales en het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ontdek de voordelen van yoga bij TACOYO in Winterswijk en werk aan een gezond lichaam en een ontspannen geest.

TACOYO is een bijzondere en unieke methode die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest. De methode combineert elementen uit verschillende disciplines zoals yoga, tai chi, mindfulness, aerobics en meditatie. Door deze combinatie van beweging, ademhaling, ontspanning en mindfulness, kan TACOYO helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.

online-yoga-class_49-1
Energie in de klas

Start simpel, een gratis proefles in Winterswijk

TACOYO heeft vestigingen op verschillende locaties in Nederland, waaronder ook in Winterswijk. Bij TACOYO in Winterswijk kunnen vrouwen terecht voor diverse yogalessen, die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest en bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Als je geïnteresseerd bent in yoga bij TACOYO in Winterswijk, dan kun je altijd een gratis proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Ontdek de voordelen van yoga en de TACOYO-methode en werk aan een gezond lichaam en een ontspannen geest!

Wat maakt TACOYO bijzonder?

In deze video vertelt een deelnemer wat TACOYO zo bijzonder maakt, welke mensen aan TACOYO doen en wat de training allemaal doet bij hemzelf. TACOYO en het verschil met YOGA wordt heel goed uitgelegd. 

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!