• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

YOGA bij TACOYO in Winterswijk voor lichaam en mind

De TACOYO methode die zich richt op het in balans brengen van body en geest en het verminderen van spanning. Buiten yoga, tai chi en mindfulness, combineert TACOYO in Winterswijk ook elementen uit aerobics en meditatie voor een complete en afwisselende training.
wat is TACOYO

Yogatrainingen in TACOYO Winterswijk

TACOYO in Winterswijk biedt diverse Yoga lessen aan met yogatraining technieken voor zowel beginners als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het beoefenen van yoga en het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest.

TACOYO staat namelijk voor:

N

Training

N

Ademhaling

N

Conditie

N

Ontspanning

N

Yoga

N

Omgaan met stress

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties in NL

Ontdek yoga bij TACOYO

Ben je geïnteresseerd in yoga bij TACOYO in Winterswijk? Dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Onze docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste yogales en het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ontdek de voordelen van yogatraining bij TACOYO en werk aan een gezond lichaam en een kalmte in de mind.
TACOYO in Winterswijk is een bijzondere en unieke methode die zich richt op het herstellen van de balans tussen van lichaam en geest. De methode combineert elementen uit verschillende disciplines zoals yogatraining, tai chi, mindfulness, aerobics en meditatie-oefeningen. Door deze combinatie van beweging, ademhaling, ontspanning en mindfulness-oefeningen, kan TACOYO in Winterswijk helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.
online-yoga-class_49-1
Energie in de klas

Start simpel, een gratis proefles in Winterswijk

TACOYO heeft vestigingen op verschillende locaties in Nederland, waaronder ook in deze stad. Bij TACOYO in Winterswijk kun je terecht voor diverse yogalessen, die geschikt zijn voor zowel nieuwkomers als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen body en geest en bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.
Als je geïnteresseerd bent in yoga bij TACOYO in Winterswijk, dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Ontdek de voordelen van yoga en de TACOYO-methode en werk aan een gezond lichaam en een ontspannen geest.

Bijna klaar! Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om jou te informeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tacoyo logo
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!