• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

YOGA bij TACOYO voor lichaam en mind

TACOYO is een unieke methode die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest en het verminderen van stress. Buiten yogatraining, tai chi en mindfulness, combineert TACOYO ook elementen uit de aerobics en meditatie-oefeningen voor een complete en afwisselende training.
wat is TACOYO

Yogatrainingen in TACOYO Monnickendam

TACOYO in Monnickendam biedt diverse Yoga lessen aan met yoga technieken voor zowel nieuwkomers als ervaren beoefenaars. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het beoefenen van yogatraining en het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest.

TACOYO staat namelijk voor:

N

Training

N

Ademhaling

N

Conditie

N

Ontspanning

N

Yoga

N

Omgaan met stress

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties in NL

Ontdek yoga bij TACOYO

Ben je geïnteresseerd in yogatraining bij TACOYO in Monnickendam? Dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Onze docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste yogales en het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ontdek de voordelen van yogatraining bij TACOYO en werk aan een fit body en een ontspannen geest.
TACOYO in Monnickendam is een bijzondere en unieke methode die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest. De methode combineert elementen uit verschillende disciplines zoals yoga, tai chi, mindfulness-oefeningen, aerobics en meditatie-oefeningen. Door deze combinatie van beweging, ademhaling, ontspanning en mindfulness-oefeningen, kan TACOYO in Monnickendam helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.
online-yoga-class_49-1
Energie in de klas

Start simpel, een gratis proefles in TACOYO Monnickendam

TACOYO heeft vestigingen op verschillende locaties in Nederland, waaronder ook in Monnickendam. Bij TACOYO in Monnickendam kun je terecht voor diverse yogatrainingen, die geschikt zijn voor zowel nieuwkomers als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest en bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.
Als je geïnteresseerd bent in yogatraining bij TACOYO in Monnickendam, dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Ontdek de voordelen van yoga en de TACOYO-methode en werk aan een fit body en een ontspannen geest.

Bijna klaar! Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om jou te informeren.

Tacoyo logo
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!