• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Yogatraining bij TACOYO in Monnickendam voor lichaam en geest

De TACOYO methode die zich richt op het in balans brengen van body en mind en het verminderen van spanning. Buiten yoga, tai chi en mindfulness-oefeningen, combineert TACOYO in Monnickendam ook elementen uit aerobics en meditatie-oefeningen voor een complete en afwisselende training.
wat is TACOYO

Yogatrainingen in TACOYO Monnickendam

TACOYO in Monnickendam biedt diverse Yoga lessen aan met yogatraining technieken voor zowel nieuwkomers als ervaren beoefenaars. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het beoefenen van yogatraining en het vinden van de juiste balans tussen body en mind.

TACOYO staat namelijk voor:

N

Training

N

Ademhaling

N

Conditie

N

Ontspanning

N

Yoga

N

Omgaan met stress

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties in NL

Ontdek yoga bij TACOYO

Ben je geïnteresseerd in yoga bij TACOYO? Dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Onze docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste yogatraining en het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ontdek de voordelen van yogatraining bij TACOYO in Monnickendam en werk aan een fit body en een ontspannen geest.
TACOYO is een bijzondere en unieke methode die zich richt op het in balans brengen van body en geest. De methode combineert elementen uit verschillende disciplines zoals yoga, tai chi, mindfulness-oefeningen, aerobics en meditatie. Door deze combinatie van beweging, ademhaling, ontspanning en mindfulness-oefeningen, kan TACOYO in Monnickendam helpen bij het verminderen van spanning en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.
online-yoga-class_49-1
Energie in de klas

Start simpel, een gratis proefles in Monnickendam

TACOYO heeft vestigingen op verschillende locaties in Nederland, waaronder ook in Monnickendam. Bij TACOYO kun je terecht voor diverse yogalessen, die geschikt zijn voor zowel nieuwkomers als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen lichaam en mind en bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.
Als je geïnteresseerd bent in yogatraining bij TACOYO in Monnickendam, dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Ontdek de voordelen van yogatraining en de methode van TACOYO en werk aan een gezond lichaam en een ontspannen geest.

Bijna klaar! Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om jou te informeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tacoyo logo
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!