• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Yogatraining bij TACOYO voor lichaam en geest

TACOYO is een unieke methode die zich richt op het balanceren van body en geest en het verminderen van stress. Buiten yoga, tai chi en mindfulness, combineert TACOYO ook elementen uit aerobics en meditatie voor een complete en afwisselende training.
wat is TACOYO

Yogalessen in Leiden/Oegstgees

TACOYO in Leiden/Oegstgeest biedt diverse TACOYO lessen aan met yogatraining technieken voor zowel nieuwkomers als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het beoefenen van yoga en het vinden van de juiste balans tussen body en geest.

TACOYO staat namelijk voor:

N

Training

N

Ademhaling

N

Conditie

N

Ontspanning

N

Yoga

N

Omgaan met stress

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties in NL

Ontdek yoga bij TACOYO in Leiden/Oegstgeest

Ben je geïnteresseerd in yogatraining bij TACOYO? Dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Onze docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste yogatraining en het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ontdek de voordelen van yogatraining bij TACOYO in Leiden/Oegstgeest en werk aan een gezond lichaam en een kalmte in de mind.
TACOYO in Leiden/Oegstgeest is een bijzondere en unieke methode die zich richt op het herstellen van de balans tussen van lichaam en geest. De methode combineert elementen uit verschillende disciplines zoals yogatraining, tai chi, mindfulness-oefeningen, aerobics en meditatie-oefeningen. Door deze combinatie van beweging, ademhaling, ontspanning en mindfulness-oefeningen, kan TACOYO helpen bij het verminderen van spanning en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.
online-yoga-class_49-1
Energie in de klas

Start simpel, een gratis proefles in Leiden/Oegstgeest

TACOYO heeft vestigingen op verschillende locaties in Nederland, waaronder ook in deze stad. Bij TACOYO kun je terecht voor diverse yogatrainingen, die geschikt zijn voor zowel nieuwkomers als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest en bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.
Als je geïnteresseerd bent in yoga bij TACOYO, dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Ontdek de voordelen van yoga en de TACOYO-methode en werk aan een gezond lichaam en een kalmte in de mind.

Bijna klaar! Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om jou te informeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tacoyo logo
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!