• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

YOGA bij TACOYO voor body en mind

De TACOYO methode die zich richt op het balanceren van body en mind en het verminderen van spanning. Naast yogatraining, tai chi en mindfulness, combineert TACOYO in Delft ook elementen uit aerobics en meditatie-oefeningen voor een complete en afwisselende training.
wat is TACOYO

Yogatrainingen in Delft

TACOYO in Delft biedt diverse Yoga lessen aan met yoga technieken voor zowel nieuwkomers als ervaren beoefenaars. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het beoefenen van yoga en het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest.

TACOYO staat namelijk voor:

N

Training

N

Ademhaling

N

Conditie

N

Ontspanning

N

Yoga

N

Omgaan met stress

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties in NL

Ontdek yogatraining bij TACOYO in Delft

Ben je geïnteresseerd in yogatraining bij TACOYO in Delft? Dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Onze docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste yogales en het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ontdek de voordelen van yoga bij TACOYO en werk aan een fit body en een ontspannen geest.
TACOYO is een bijzondere en unieke methode die zich richt op het herstellen van de balans tussen van lichaam en geest. De methode combineert elementen uit verschillende disciplines zoals yogatraining, tai chi, mindfulness-oefeningen, aerobics en meditatie. Door deze combinatie van beweging, ademhaling, ontspanning en mindfulness, kan TACOYO in Delft helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele gezondheid en gezondheid.
online-yoga-class_49-1
Energie in de klas

Start simpel, een gratis proefles in TACOYO Delft

TACOYO heeft vestigingen op verschillende locaties in Nederland, waaronder ook in Delft. Bij TACOYO in Delft kun je terecht voor diverse yogalessen, die geschikt zijn voor zowel nieuwkomers als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen body en geest en bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.
Als je geïnteresseerd bent in yoga bij TACOYO, dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Ontdek de voordelen van yogatraining en de methode van TACOYO en werk aan een gezond lichaam en een ontspannen geest.

Bijna klaar! Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om jou te informeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!