• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Yogales bij TACOYO voor body en mind

TACOYO is een unieke methode die zich richt op het balanceren van lichaam en mind en het verminderen van stress. Naast yoga, tai chi en mindfulness-oefeningen, combineert TACOYO in Amstelveen ook elementen uit aerobics en meditatie-oefeningen voor een complete en afwisselende training.
wat is TACOYO

Yogatrainingen in TACOYO Amstelveen

TACOYO in deze stad biedt diverse TACOYO lessen aan met yoga technieken voor zowel beginners als ervaren beoefenaars. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het beoefenen van yogatraining en het vinden van de juiste balans tussen body en mind.

TACOYO staat namelijk voor:

N

Training

N

Ademhaling

N

Conditie

N

Ontspanning

N

Yoga

N

Omgaan met stress

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties in NL

Ontdek yoga bij TACOYO in Amstelveen

Ben je geïnteresseerd in yogatraining bij TACOYO? Dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Onze docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste yogatraining en het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ontdek de voordelen van yogatraining bij TACOYO en werk aan een fit body en een kalmte in de mind.
TACOYO in Amstelveen is een bijzondere en unieke methode die zich richt op het herstellen van de balans tussen van body en mind. De methode combineert elementen uit verschillende disciplines zoals yogatraining, tai chi, mindfulness, aerobics en meditatie. Door deze combinatie van beweging, ademhaling, ontspanning en mindfulness, kan TACOYO in Amstelveen helpen bij het verminderen van spanning en het verbeteren van de algehele welzijn en welzijn.
online-yoga-class_49-1
Energie in de klas

Start simpel, een gratis proefles in TACOYO Amstelveen

TACOYO heeft vestigingen op verschillende locaties in Nederland, waaronder ook in Amstelveen. Bij TACOYO in Amstelveen kun je terecht voor diverse yogatrainingen, die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren beoefenaars. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen lichaam en mind en bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.
Als je geïnteresseerd bent in yogatraining bij TACOYO, dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Ontdek de voordelen van yogatraining en de TACOYO-methode en werk aan een fit body en een kalmte in de mind.

Bijna klaar! Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om jou te informeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tacoyo logo
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!