• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Yogatraining bij TACOYO voor lichaam en geest

De TACOYO in Amstelveen methode die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest en het verminderen van stress. Naast yogatraining, tai chi en mindfulness-oefeningen, combineert TACOYO in Amstelveen ook elementen uit aerobics en meditatie voor een complete en afwisselende training.
wat is TACOYO

Yogalessen in TACOYO Amstelveen

TACOYO in Amstelveen biedt diverse Yoga lessen aan met yogatraining technieken voor zowel nieuwkomers als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het beoefenen van yogatraining en het vinden van de juiste balans tussen body en geest.

TACOYO staat namelijk voor:

N

Training

N

Ademhaling

N

Conditie

N

Ontspanning

N

Yoga

N

Omgaan met stress

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties in NL

Ontdek yogatraining bij TACOYO in Amstelveen

Ben je geïnteresseerd in yogatraining bij TACOYO in Amstelveen? Dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Onze docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste yogatraining en het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ontdek de voordelen van yoga bij TACOYO in Amstelveen en werk aan een gezond lichaam en een kalmte in de mind.
TACOYO is een bijzondere en unieke methode die zich richt op het in balans brengen van lichaam en mind. De methode combineert elementen uit verschillende disciplines zoals yogatraining, tai chi, mindfulness-oefeningen, aerobics en meditatie-oefeningen. Door deze combinatie van beweging, ademhaling, ontspanning en mindfulness-oefeningen, kan TACOYO helpen bij het verminderen van spanning en het verbeteren van de algehele gezondheid en gezondheid.
online-yoga-class_49-1
Energie in de klas

Start simpel, een gratis proefles in TACOYO Amstelveen

TACOYO heeft vestigingen op verschillende locaties in Nederland, waaronder ook in Amstelveen. Bij TACOYO kun je terecht voor diverse yogalessen, die geschikt zijn voor zowel nieuwkomers als gevorderden. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest en bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.
Als je geïnteresseerd bent in yogatraining bij TACOYO, dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Ontdek de voordelen van yoga en de TACOYO-methode en werk aan een gezond lichaam en een ontspannen geest.

Bijna klaar! Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om jou te informeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tacoyo logo
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!