• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

YOGA bij TACOYO in Monnickendam voor body en geest

TACOYO is een bijzondere methode die zich richt op het in balans brengen van lichaam en mind en het verminderen van stress. Naast yogatraining, tai chi en mindfulness, combineert TACOYO ook elementen uit aerobics en meditatie voor een complete en afwisselende training.
wat is TACOYO

Yogalessen in TACOYO Monnickendam

TACOYO in deze stad biedt diverse TACOYO lessen aan met yogatraining technieken voor zowel beginners als ervaren beoefenaars. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het beoefenen van yoga en het vinden van de juiste balans tussen body en mind.

TACOYO staat namelijk voor:

N

Training

N

Ademhaling

N

Conditie

N

Ontspanning

N

Yoga

N

Omgaan met stress

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties in NL

Ontdek yogatraining bij TACOYO in Monnickendam

Ben je geïnteresseerd in yoga bij TACOYO in Monnickendam? Dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Onze docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste yogales en het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ontdek de voordelen van yogatraining bij TACOYO en werk aan een gezond lichaam en een ontspannen geest.
TACOYO is een bijzondere en unieke methode die zich richt op het in balans brengen van body en geest. De methode combineert elementen uit verschillende disciplines zoals yogatraining, tai chi, mindfulness-oefeningen, aerobics en meditatie. Door deze combinatie van beweging, ademhaling, ontspanning en mindfulness-oefeningen, kan TACOYO in Monnickendam helpen bij het verminderen van spanning en het verbeteren van de algehele welzijn en gezondheid.
online-yoga-class_49-1
Energie in de klas

Start simpel, een gratis proefles in TACOYO Monnickendam

TACOYO heeft vestigingen op verschillende locaties in Nederland, waaronder ook in deze stad. Bij TACOYO in Monnickendam kun je terecht voor diverse yogalessen, die geschikt zijn voor zowel nieuwkomers als ervaren beoefenaars. Onze ervaren docenten helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen lichaam en mind en bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.
Als je geïnteresseerd bent in yogatraining bij TACOYO, dan kun je altijd een proefles boeken om zelf te ervaren wat het inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Ontdek de voordelen van yoga en de TACOYO-methode en werk aan een gezond lichaam en een kalmte in de mind.

Bijna klaar! Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om jou te informeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tacoyo logo
Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!