• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Contact

Als je de [wpsl_address] shortcode op een pagina gebruikt die geen winkel pagina is dan is de ID attribute verplicht.
Lestijden
Als je de [wpsl_hours] shortcode op een pagina gebruikt die geen winkel pagina is dan is de ID attribute verplicht.
DSC08266EDITED

U kunt weer inschrijven! We starten dit seizoen dinsdag 18 en donderdag 20 augustus (maar instappen kan wanneer u wilt!). Ivm de corona maatregelen wat betreft binnen sporten hanteer ik dit seizoen maximum inschrijvingen. Dinsdag zijn beide uren vol, donderdag van 18.50 – 20.05 ook en donderdag van 20.20 – 21.35 nog een paar plekken.

Ook ivm de Corona maatregelen zijn de lestijden anders dan andere jaren.

Beide avonden 18.50 – 20.05 en 20.20 – 21.35.

Let op! Vanaf 1 januari 2020 is de donderdag in een andere zaal, nl de gymzaal aan de Heilooerdijk in Alkmaar ipv de J Leysterstraat.

Alweer 20 jaar verzorg ik (Hans van der Linden) denog 3 plekken TACOYOlessen in Alkmaar. Met veel plezier en enthousiasme. Naast een drukke baan als opleider en onderzoeker in het onderwijs geven de TACOYO lessen mij, net als mijn leden, wekelijks ontspanning en energie. De lessen en de muziek die ik daarbij gebruik zorgen voor een prettige en actieve sfeer en worden afgestemd op de behoefte wensen van de groep. Als (ex) leraar lo zijn de lessen TACOYO nog de connectie met mijn (oude) vak.

Heerlijk in – en ontspannend.

Gewoon eens 2 lessen geheel vrijblijvend komen proberen! Instappen kan wanneer u wilt!

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de unieke trainingmethode van TACOYO? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!