• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Hans Ummels
Ik geef nu 27 jaar TACOYO in Haarlem en Alphen aan de Rijn en doe dit met veel plezier.
Ik word nog steeds geraakt door de eenvoud en de effectiviteit van TACOYO.
Deelnemers zeggen dat 1 uur trainen per week ze heel goed doet en hun conditie verbetert.  Fijn als je mee komt doen.

Ook bij ons Aqua-TACOYO, neem contact op voor een gratis proefles!

Ruim 14 jaar ervaring met fitness in Almere. ActiFit Fitness Almere; het meest toegankelijk gezondheid-, sport- en fitnesscentrum van Almere.

Wij zijn in 2014 gestart met TACOYO, de leukste Groeples op muziek voor Body & Mind. neem gerust contact op met ons voor een proefles.

U kunt weer inschrijven! We starten dit seizoen dinsdag 18 en donderdag 20 augustus (maar instappen kan wanneer u wilt!). Ivm de corona maatregelen wat betreft binnen sporten hanteer ik dit seizoen maximum inschrijvingen. Dinsdag zijn beide uren vol, donderdag van 18.50 – 20.05 ook en donderdag van 20.20 – 21.35 nog een paar plekken.

Ook ivm de Corona maatregelen zijn de lestijden anders dan andere jaren.

Beide avonden 18.50 – 20.05 en 20.20 – 21.35.

Let op! Vanaf 1 januari 2020 is de donderdag in een andere zaal, nl de gymzaal aan de Heilooerdijk in Alkmaar ipv de J Leysterstraat.

Alweer 20 jaar verzorg ik (Hans van der Linden) denog 3 plekken TACOYOlessen in Alkmaar. Met veel plezier en enthousiasme. Naast een drukke baan als opleider en onderzoeker in het onderwijs geven de TACOYO lessen mij, net als mijn leden, wekelijks ontspanning en energie. De lessen en de muziek die ik daarbij gebruik zorgen voor een prettige en actieve sfeer en worden afgestemd op de behoefte wensen van de groep. Als (ex) leraar lo zijn de lessen TACOYO nog de connectie met mijn (oude) vak.

Heerlijk in – en ontspannend.

Gewoon eens 2 lessen geheel vrijblijvend komen proberen! Instappen kan wanneer u wilt!

Switch De Praktijk van Bewegen.
De eerste sportschool in Nederland met de groepsles TACOYO. De trainingen worden verzorgd door Eddie Wink, (sport)fysiotherapeut en manueel therapeut.Door het grote succes is het trainersgilde bij ons uitgebreid met twee extra trainers te weten;Joëlle van Dijl (sport- en fitnesstrainer)Jeroen Bosma (personal trainer en leefstijl adviseur)Bij ons is TACOYO een investering in jezelf, een veilige belegging met een hoog rendement!

Verken je grenzen, maar respecteer je grenzen.

Je wordt bewust van spanning waardoor je beter kunt ontspannen.

Verleg grenzen door herstel van balans.

tot TACOYO!!!!

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!