• Spiertraining
  • Meditatie
  • Cardio

Ontdek Yoga in Leiden/Oegstgeest bij Tacoyo

TACOYO is een unieke combinatie van verschillende ontspanningstechnieken, waaronder yoga, tai chi en mindfulness. Het is de perfecte manier om lichaam en geest in balans te brengen en stress te verminderen. Bij TACOYO in Leiden/Oegstgeest kun je genieten van TACOYO lessen met de combinatie van yoga die zijn afgestemd op jouw niveau en behoeften.

wat is TACOYO

Waarom Yoga?

Yoga is een eeuwenoude techniek die is ontworpen om de gezondheid van lichaam en geest te verbeteren. Het beoefenen van yoga kan helpen bij het verminderen van stress en het vergroten van de flexibiliteit en kracht van het lichaam. Bovendien kan yoga helpen bij het verbeteren van de ademhaling en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en welzijn.

TACOYO staat namelijk voor:

N

Training

N

Ademhaling

N

Conditie

N

Ontspanning

N

Yoga

N

Omgaan met stress

Tevreden sporters

5 Sterren Recensies

Locaties in NL

Yogalessen bij Tacoyo

Bij TACOYO in Leiden/Oegstgeest heb je yoga technieken in de TACOYO lessen die zijn afgestemd op jouw niveau en behoeften. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er is altijd een les die bij jou past. Onze ervaren docenten zullen je begeleiden bij het uitvoeren van de verschillende yogahoudingen en ademhalingstechnieken.

Locatie en tijden

TACOYO in Leiden/Oegstgeest biedt TACOYO-/yogalessen op verschillende locaties en tijden. Zo kun je altijd een les vinden die bij jouw drukke agenda past. Of je nu op zoek bent naar een ochtendles om je dag goed te beginnen of een avondles om de stress van de dag los te laten, bij TACOYO vind je wat je zoekt.

online-yoga-class_49-1
Energie in de klas

Proefles Yoga in Leiden/Oegstgeest

Ben je nieuwsgierig naar yoga bij TACOYO in Leiden/Oegstgeest? Kom dan langs voor een proefles en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen. Onze ervaren docenten zullen je begeleiden en ervoor zorgen dat je je comfortabel voelt tijdens de les. Boek nu je proefles en ervaar de voordelen van yoga bij TACOYO.

Wat maakt TACOYO bijzonder?

In deze video vertelt een deelnemer wat TACOYO zo bijzonder maakt, welke mensen aan TACOYO doen en wat de training allemaal doet bij hemzelf. TACOYO en het verschil met YOGA wordt heel goed uitgelegd. 

Vind een locatie bij jou in de buurt en probeer TACOYO vrijblijvend uit!